El CE Mataró no pot fallar el dissabte davant el Sarrià a Vall d'Hebron

L'equip femení rep un dels equips capdavanters i el juvenil busca la quarta victòria seguida

El CE Mataró ha patit dues ensopegades que han fet que el Turó Peira l'hagi tornat a atrapar en el lideratge, en aquest pols amb estira i arronsa que estant mantenint els dos equips al llarg del campionat de la 2a Catalana.

171202Fu_SarriaCEM

Aquest dissabte a les 17:45 hores l'equip de Raul Monroy juga al Municipal del Vall d'Hebron davant el Sarrià, un dels equips que va donar més bona impressió al Municipal del Centenari durant la primera volta pel seu joc alegre, que va propiciar un partit amb set gols i amb ajustada victòria groc-i-negra per 4-3.

El CE Mataró no pot fallar en un camp on la temporada passada ja va guanyar per 0-2, perquè el Turó Peira és favorit en el partit que juga a casa seva davant el Sant Pol.
Una mica més complicat ho té el tercer classificat, el Montcada, que rep el Mollet, que és quart.

L'equip femení rep el segon classificat

L'equip femení del CE Mataró juga el diumenge a les 17 hores al Municipal de Rocafonda davan la Penya Blanc-i-Blava de La Roca, que és el segon classificat de la 1a Catalana amb 43 punts, 23 més que el Mataró que és 9è.
A la primera volta el resultat va ser un contundent 7-2.

L'equip juvenil busca la quarta victòria seguida

L'equip juvenil, que juga a la Lliga Nacional, juga també el dissabte a les 16:30 hores al camp del Cornellà B. L'equip mataroní en teoria és superior, ja que és 5è amb 40 punts mentre que el seu rival és 11è amb 25. A veure si porten la quarta victòria consecutiva cap a casa.