La Mataronesa frena el colíder i Molinos torna a dominar en solitari a 3a

Bona jornada mataronina només amb l'amarga derrota del Cerdanyola AEiLL

Futbol Mataronesa - Vilassar de Dalt

 

La UD Molinos torna a ser líder solitari gràcies a la seva victòria i a l’ajudeta de la Mataronesa que va empatar amb el co-líder, el Vilassar de Dalt, i també augmenta a 4 punts l’avantatge sobre el tercer gràcies al triomf de La Llàntia al camp del Vilassar de Dalt. Aquests resultats i la victòria del Cirera a fora fan que aquest equip es torni a enganxar a la lluita pel segon lloc, que li queda a només tres punts.
En una gran jornada dels equips mataronins, el Pla d’ en Boet va guanyar a fora de casa després de 12 jornades sense guanyar, i respira una mica.

MATARONESA 2-2 VILASSAR DALT

UD MATARONESA: Marcos, Espín, Dembo, Nogales, Guti, Hidalgo (Moya 35’), Jonatan (Bofarull 46’), Cobos (Vega 63’), Manga, Joan (Carlos 74’), Aitor.

Futbol Mataronesa - Vilassar de Dalt

Bon partit d’alta intensitat el viscut al Camí del Mig i en el qual l’equip arlequinat va frenar la ratxa del co-líder que duia tres victòries seguides. L’equip local es va avançar amb gol de Joan, però no van tardar a replicar els vilassarencs, que al descans havien capgirat el marcador. Un gol de penal transformat per Aitor als quatre minuts de la represa va posar l’empat al marcador que ja no es va moure tot i els intents dels dos equips.

Futbol Mataronesa - Vilassar de Dalt

UD MOLINOS 3-0 MASNOU ATLÈTIC

UD MOLINOS: Nacho, Hèctor, Mamadou (Cano 75’), Artero, Carmona, Micky (Uri 69’), Bustos, Jorge, Toni (Joan 56’), Pereira (Roca 80’) i Aitor Moreno (Isra 69’).

El Molinos va superar el relatiu tràmit de la visita d’un dels equips de la zona baixa amb un triomf que li permet tornar a ser líder solitari. Bustos de penal va trencar la dura resistència visitant als 35’ i a la represa van ampliar el compte Artero i Cano, aquest ja molt a prop del final.

190204Fu_EquipMolinos

MONTSANT 2-5 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac, Karamba, Palau, Ximillo, Yustos (Frank 63’), Cristian R. (Baba 46’), Agus (Campaña 84’), Izar, Albert G. (Gianluca 72’), Aleix (Juako 57’).

Primera victòria del Cirera de Polo al camp del cuer, que no ho va posar pas fàcil. L’equip barceloní es va avançar, però Aleix i Agus van capgirar el marcador abans del descans. Passat el quart d’hora de la segona part van empatar els locals i això obligà als cirerencs a treure tot el millor per resoldre amb gols de Ximillo, Frank i Izar.

190204Fu_Polocelebrant

VILASSAR MAR B 0-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha (Alexis 71’), Andrada, Salvia, Paby, Isma, Ibra (Yakouba 71’), Said, Bilal (Díaz 85’), Sergio (Jerreh 60’), Guedes (Saiku 60’).

Els llantiencs van obtenir un triomf de prestigi al Xevi Ramon de Vilassar davant un dels aspirants a l’ascens. Un gol de Saiku molt a prop del final els va donar els tres punts, fent també un favor als equips mataronins que lluiten a dalt.

190204Fu_LaLLantia

LLOREDA 0-1 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Mamadou, Joel, Charro, Carrasco, Javi (Vela 77’), Valencia (Terrazas 77’), Badr, Samuel (Cano 82’), Eric (Adama 46’) i Cortés (Marquett 83’).

190204Fu_PlaBoetaLloreda

L’equip de Pla d’en Boet va obtenir una victòria balsàmica després de 12 jornades sense tastar-la. Ho va fer en un camp complicat com és el del Lloreda badaloní i amb un gol de Valencia quan es portaven 10 minuts de joc i després va resistir bé fins al final amb bona defensa.

190204Fu_PlaBoetvestidor

CABRILS 3-2 CERDANYOLA AEiLL

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex, Valero, Raul, Llop, Ricis, Mas, Romero, Simón (Valle 75’), Ibra i Delgado (Carrasco 46’).

L’única derrota mataronina de la jornada la va patir el Cerdanyiola, tot i que va encarrilar molt bé el partit amb gols de Delgado i Simón en el primer quart d’hora. Abans del descans va reduir l’equip cabrilenc, que va sentenciar amb dos gols en els darrers minuts de partit.