El CE Mataró torna a ensopegar a Mollet... però continua líder

L'equip groc-i-negre s'ha avançat però ha vist com l'equip local li capgirava el marcador

El CE Mataró ha vist trencada la seva bona ratxa de cinc victòries seguides i set jornades sense perdre, i ha caigut a Mollet, la mateixa població on havia perdut el seu últim partit el dia 17 de novembre. En aquella ocasió havia estat al camp del Molletense i havia ha estat al del Mollet, que és el quart classificat de la 2a Catalana.

190203Fu_GolMollet

El partit ha tingut un inici elèctric del Mataró. De seguida Aleix Cirera ha tingut una bona ocasió amb un xut creuat que ha sortit fora per poc i als 6 minuts l'equip gorc-i-negre ja s'ha avançat amb un gol de Kique Amador, que ha rematat una gran assistència d'Uri.

Amb el pas dels minuts el duel s'ha anat equilibrant, i els molletencs han tingut una bona ocasió amb un xut al pal i a la mitja hora han igualat el marcador amb una rematada a centrada des de l'esquerra. Aquest gol ha esperonat l'equip local. Pol ha tret una pilota de gol i després han enviat un xut al travesser. Però el partit estava trencat i Kique també hagués pogut marcar a l'altra banda, amb un xut de rosca que ha anat fora per poc.

I quan tot semblava portar al descans amb l'empat a un gol, Brian ha fet pujar el 2 a 1 amb un gran xut de falta directa.

A la represa l'equip groc-i-negre havia de buscar el gol i ho ha fet, amb caràcter i bon joc, però no hi ha hagut sort en les accions d'atac i en canvi els molletencs han fet el tercer gol, amb una rematada de cap a la sortida d'un còrner. L'últim gol de Peque ja ha estat en temps afegit i sense possibilitats per a buscar l'empat.

190203Fu_MolletCEM

Tot i la derrota el CE Mataró continua líder en solitari, però veu reduït el seu avantatge sobre el Turó Peira a només 2 punts i a 6 sobre el Montcada, que serà el rival del diumenge vinent al Camí del Mig.

MOLLET 3-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Aitor Vàzquez (Ricky 58'), Xema (debutant del juvenil) (Pedro 89'), Adrián Simón, Víctor Yustos, Parri, Aleix Cirera, Aitor Gonzàlez, Uri (Peque 68'), Toni Muñoz (Marc Pascual 89') i Kique Amador.
GOLS: 6' KIQUE (0-1); 30' Ramón (1-1); 44' Brian (2-1); 80' Quim (3-1); 90' PEQUE (3-2).