Molinos empata a Llavaneres, però continua líder de 3a Catalana

El Cirera també va empatar, en el seu cas a casa, i baixa al sisè lloc

La UD Molinos només va poder empatar però tot i això conserva el lideratge pel golaverage particular respecte el Vilassar de Dalt, que l’ha atrapat. El Cirera també es conforma amb un empat i baixa al 6è lloc.
L'únic victòria mataronina va arribar de part de la Mataronesa que a més va golejar.

LLAVANERES - UD MOLINOS 2-2

UD MOLINOS: Dani, Carmona, Mamadou, Héctor (Roca 83’),  Artero, Isra, Bustos, Jorge, Toni Martín, Joan i Aitor Moreno (Pereira 77’).

L’equip molinenc, que vestia de vermell, va aconseguir arribar al descans amb un 0-2 gràcies a un xut creuat de Toni Martín i d’un penal transformat per Bustos ja molt a prop del descans.

190128Fu_LlavaneresMolinos

A la represa l’equip local va sortir molt endollat i va posar setge a la porteria visitant, fent molt bon joc i va trobar premi amb dos gols de Toni Juanmartí.
Amb aquest punt el Molinos es veu atrapat pel Vilassar de Dalt però manté el lideratge pel golaverage particular.

UD CIRERA 1-1 VILASSAR MAR B

UD CIRERA: Toni, Isaac, Karamba, Palau, Ximillo (Carlos F. 89’), Yustos, Cristian R. (Oliva 89’), Agus (Campaña 76’), Izar, Joel (Albert G. 49’), Aleix (Juako 62’).

Futbol Cirera - Vilassar B

Gran partit el disputat entre dos equips que aspiren a l’ascens, que va acabar amb un empat just que de moment deixa el Cirera en 6è lloc. L’equip ara dirigit per José M. Polo va marcar a poc del descans gràcies a un xut de Joel. A la represa el partit va ser molt mogut i d’alta intensitat i ja sobre el temps els vilassarencs van acabar empatant.

AD LA LLÀNTIA 2-2 SANTVICENTÍ

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha (Hassan 72’), Andrada, Salvia, Paby (Díaz 72’), Isma, Ibra, Said, Bilal, Sergio (Alexis 57’), Guedes (Yakhouba 52’).

Va ser un gran partit ben jugat per ambdues parts. L’equip llantienc va veure com els vicentins li igualaven per dues vegades el seu avantatge aconseguit amb dos gols de Said, el segon de penal. Així els visitants s’emportaven un punt que els manté en la lluita a la zona alta.

VILASSAR DALT 2-0 CERDANYOLA AEiLL

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex, Raul, Mosquera (David 74’), Llop, Ricis, Mas, Delgado, Carrasco, Ibra i Valle.

Nova derrota de l’equip vermell que, tot i fer un bon partit, va caure al camp d’un equip que, amb el seu triomf, s’emparella en el lideratge amb el Molinos. L’equip local es va avançar ja dins de la segona part i va sentenciar ja en temps afegit.

UD MATARONESA 7-1 MONTSANT

UD MATARONESA: Palomino, Guti, Nogales, Manga (Espín 26’), Cobos (Joan 45’), Hidalgo, Sissoko, Beltran, Dembo, Viladomiu (Moya 71’), Aitor (Vega 50’).

Exhibició arlequinada. El partit estava totalment resolt al descans amb un 5-0, amb dos gols de Jordi Cobos i tres d’Aitor Rodríguez. Aquest va completar després un pòquer i Joan Garcia va completar la golejada.

PLA D’EN BOET 1-2 LA SALUT BADALONA

PLA D’EN BOET: Jairo, Valencia (Adam 60’), Mamadou, Charro, Carrasco, Javi, Crespillo (Viera 78’), Badr (Matías 55’), Cano (Adama 78’), Eric, Cortés (Joel 78’).

Una altra derrota de l’equip groc i blau que només ha sumat un punt en les últimes 12 jornades. En aquesta ocasió no va poder amb un rival directe i s’enfonsa en zona de descens.
Es van avançar els badalonins amb un gol ràpid. Charro va empatar als pocs minuts de la segona part, però quan es buscava el triomf l’equip visitant va sentenciar.