El Molinos guanya un altre derbi i continua líder de 3a Catalana

Els altres cinc equips mataronins van perdre tots ells

Futbol Molinos - Cirera

La UD Molinos va guanyar un altre derbi, aquesta vegada davant La Llàntia, i continua líder en solitari de la 3a Catalana.
Va ser una mala jornada per als altres equips mataronins que van perdre tots ells.

UD MOLINOS 3-1 LA LLÀNTIA

UD MOLINOS: Dani, Héctor, Mamadou (Cano 59’), Artero, Sergio López (Micky 85’), Isra (Moreno 59’), Bustos, Jorge, Toni Martín (Pereira 59’), Joan i Aitor Moreno (Badre 77’).
AD LA LLÀNTIA: Joan, Alexis (Hassan 46’), Andrada (Bertolín 46’), Salvia (Sergio Garcia 76’), Paby, Isma (Guedes 71’), Saiku, Jerreh, Ibra, Bilal, Yusupha (Díaz 78’).

El líder va guanyar el derbi de la jornada i es manté al capdavant de la classificació en solitari. Aitor Moreno va avançar molt aviat els locals rematant una centrada de Mamadou. El partit es va mantenir equilibrat durant molts minuts, fins que passada la mitja hora de la segona part Pereira va marcar de xut ajustat. Ja cap al final Sergio López va sentenciar amb una rematada de cap i el gol de l’honor visitant va arribar de penal marcat per Sergio Garcia.

CERDANYOLA AEiLL 0-1 ARENYS MAR

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex, Simón, Mosquera, Albert, Raul, Sergi Mas, Llop, Carrasco, Ibra i Valle.

Nova derrota dels vermells al Camí del Mig on els està costant molt trobar el camí de la victòria i on encadenen set derrotes seguides. Els arenyencs van decidir amb un gol a l’inici de la segona part.

SANTVICENTÍ 2-0 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Juako 73’), Karamba, Palau, Yustos (Carlos F. 73’), Campaña (Izar 61’), Agus, Joel, Ximillo (Aleix 61’), Gianluca (Frank 61’) i Cristian R.

L’equip cirerenc no va poder sumar a Sant Vicenç de Montalt i cau ja fins el 5è lloc a 7 punts del líder. Després d’una primera part igualada, l’equip local es va avançar amb un gol de falta a només un minut del descans. A la represa l’equip groc ho va intentar, però ja en temps afegit va arribar la sentència amb el segon gol local.

VILASSAR MAR B 3-0 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Palomino, Moya (Espín 64’), Hidalgo (Guti 46’), Carlos, Manga (Viladomiu 46’), Cobos (Vega 69’), Jonatan, Dembo, Bofarull (Nogales 46’), Palanco, Aitor.

L’equip arlequinat no va tenir un bon dia al terreny d’un dels equips de la part alta i va caure clarament derrotat. Quan faltava poc per al descans els vilassarencs es van avançar i després a la represa van sentenciar amb dos gols d’Oliva, mentre els atacs mataronins s’estavellaven davant el seu ex-porter Pol Rabassa.

FUNDACIÓ MONTGAT 2-1 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Valencia, Mamadou, Ordóñez, Charro, Javi (Joel 87’), David (Vela 60’), Badr, Barris, Eric (Adama 73’) i Cortés (Farissi 60’).

Una jornada més sense guanyar, i ja van onze, de l’equip de Pla d’en Boet que ja cau a la zona de descens en perdre davant un rival directe. I això que Barris va posar per davant l’equip groc i blau als 6’ de la segona part. Però l’equip local va reaccionar i va capgirar el marcador, marcant el gol del triomf en els darrers minut