El Molinos acaba l'any com a líder de 3a Catalana

Va empatar en el derbi davant la Mataronesa al Camí del Mig i va aprofitar la derrota del Cirera a casa.

181121Fu_PlantillaMolinos

La UD Molinos va empatar en el derbi disputat el dissabte al Camí del Mig davant la Mataronesa, però aquest punt li val per acabar l’any 2018 com a líder de la 3a Catalana, ja que Cirera i Vilassar de Dalt que l’haurien pogut superar van perdre els seus partits. De tota manera la cosa promet grans emocions perquè per darrere els molinencs tenen quatre equips trepitjant-li els talons.

UD MATARONESA  2-2 UD MOLINOS

UD MATARONESA: Palomino, Manga (Guti 64’), Moya (Espín 76’), Miguel, Carlos, Dembo, Jonatan (Nogales 46’), Cobos (Hidalgo 89’), Joan (Viladomiu 46’), Palanco, Aitor
UD MOLINOS: Dani, Mamadou (Hèctor 76’), Carmona, Artero, Sergio López, Isra, Bustos (Pereira 89’), Jorge, Badre, Joan, Aitor Moreno (Toni Martín 62’).

Futbol Mataronesa - Molinos

El derbi jugat al Camí del Mig va acabar amb empat després d’un final boig que no va deixar satisfet l’equip blanc-i-blau, però que finalment li va valdre un punt suficient per acabar l’any com a líder de 3a.
Havia obert el marcador a poc del descans Isra amb un golàs de falta directa. A la represa no es movia el marcador, però ja en els minuts finals va empatar Aitor, de seguida Sergio López va tornar a avançar els visitants i ja en temps afegit Sergio Palanco va empatar transformant un penal molt protestat pels visitants.

PLA D’EN BOET 3-4 CERDANYOLA AEiLL

PLA D’EN BOET: Jairo, Valencia, Badji, Ordóñez, Carrasco, Javi, Cortés (Farissi 46’), Badr (Marquett 59’), Barris, Vela (Cano 46’) i Adama (Joel 59’).
AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex (Sergi 52’), Almirón, Raul (Mosquera 69’), Albert, Ricis, Llop, Romero (Valle 63’), Carrasco, Ibra (Molinero 69’), Delgado.

Futbol Pla d'en Boet - Cerdanyola

Partit boig també el jugat a Pla d’en Boet. L’equip visitant va fer una gran primera part arribant al descans amb un 0-4 favorable gràcies als gols de Javi Carrasco, Dan Delgado (2) i Ibra Touré. A la segona part l’equip local, que jugava en inferioritat per expulsió de Carrasco als 44’, va estar a punt de remuntar amb dos gols de Joel Jiménez i un de Farissi de penal. Però va acabar perdent i acaba l’any en situació problemàtica només tres punts per sobre del descens.

UD CIRERA 2-3 LLOREDA

UD CIRERA: Toni, Cristian (Ximillo 65’), Karamba, Palau, Isaac (C.Flores 69’), Campaña, Yustos, Joaquín (Gianluca 65’), Agus (Baba 65’), Aleix (Frank 69’) i Joel.

L’equip cirerenc que s’hagués pogut posar líder no va tenir el seu dia. Va començar malament i al quart d’hora ja perdia 0-2. Va reaccionar i Cristian va reduir de seguida, però després les ocasions no es materialitzaven i quan els badalonins van marcar quan es portaven pocs minuts de la segona part al cosa ja es va posar molt difícil. El gol de Karamba va arribar massa tard.

Futbol Cirera - Lloreda

LA LLÀNTIA 6-1 LA SALUT BADALONA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha (Llavero 46’), Bertolín, Hassan, Paby, Guedes, Saiku, Jerre (Delfín 76’), Bilal (Díaz 70’), Andrada i Sergio (Ibra 67’).

Després del partit no acabat de la setmana anterior l’equip verd tenia ganes de donar bona imatge. Va fer tot un recital de joc i al descans dominava per 3-0 amb dos gols de Sergio i un de Bilal. Els visitants van reduir al quart d’hora de la represa, però això va esperonar els llantiencs que van arrodonir la golejada amb dos gols de Saiku i un d’Ibra.