Molinos i Cirera comparteixen el lideratge de la 3a Catalana

Els dos equips s'enfrontaran en l'última jornada de la primera volta el 13 de gener

La penúltima jornada de l'any, i avant-penúltima de la primera volta, a la 3a Catalana ens ha proporcionat canvi de líder. El Vilassar de Dalt no va poder amb el Premià de Dalt i això ha fet que UD Molinos i UD Cirera, que no van fallar, comparteixin el primer lloc, de moment amb els molinencs per davant pel golaverage (+23 per +15). I els dos equips es trobaran el 13 de gener en l'última jornada de la primera volta.

181217Fu_MolinosCirera

UD MOLINOS 5-2 MONTSANT LA PEIRA

UD MOLINOS: Nacho, Sergio López, Artero, Carmona, Rubén, Isra, Bustos, Joan, Toni, Óscar, Mamadou. Als 52’ va entrar Aitor Moreno.

L’equip de Juanjo Palma es va fer amb un triomf que li permet recuperar el lideratge de la 3a Catalana, gràcies a una gran segona part.
Els visitants es van avançar de penal. Bustos i Carmona van capgirar el marcador, però un gol en pròpia porta va equilibrar el marcador poc abans del descans. A la represa Toni Martín, Aitor Moreno i Óscar, van materialitzar la superioritat local.

181217Fu_MolinosMontsant

LA SALUT BADALONA 0-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Cristian Romero, Karamba, Palau, Yustos (Isaac 87’), Juako, Izar, Agus (Frank 79’), Campaña (Baba 66’), Joel (Carlos Flores 79’), Aleix (Gianluca 66’).

L’equip cirerenc, que ja porta 10 jornades sense perdre, es va fer amb tres punts que li donen el co-lideratge junt amb el Molinos. No va ser fàcil el triomf que va arribar gràcies a un gol d’Izar prop del descans. Després l’equip d’Antonio Gonzàlez va defensar bé i amb ordre.

CERDANYOLA AEiLL 1-2 MASNOU AT.

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Sergio, Valero (Ricis 89’), Albert, Raul, Romero (Molinero 79’), Carrasco, Aitor, Delgado (Valle 69’), Almirón (Simón 64’) i Ibra (Àlex 87’).

L’equip vermell va rebre una altra derrota a casa, i ja en van sis, davant el que era cuer, i ja encadenen cinc jornades sense guanyar. El partit va començar bé amb gol de Delgado, però a la represa l’equip es va adormir i els masnovins van acabar remuntant amb gol en el temps afegit.

LLOREDA 1-1 MATARONESA

UD MATARONESA: Palomino, Moya, Carlos, Hidalgo (Espín 77’), Cobos (Manga 57’), Jonatan, Dembo, Bofarull, Viladomiu (Joan 77’), Palanco, Aitor.

Bon punt en un terreny difícil, però amb regust agredolç. Jonatan Beltran va avançar l’equip arlequinat a cinc minuts del final, però en el temps afegit va empatar l’equip badaloní.

ARENYS DE MAR 5-1 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Javi, Mamadou, Ordóñez, Carrasco, Valencia (Cortés 46’), Joel (Conejo 59’), Farissi, Barris, Cano (Moreno 80’) i Adama.

Poc història en un partit els que arenyencs, que estan a només 5 punts dels líders, dominaven 3-0 al descans. El gol visitant, que va ser el 4 a 1, el va marcar Farissi. El Pla d’en Boet només ha sumat un punt en les últimes vuit jornades.

FUNDACIÓ MONTGAT 3-2 LA LLÀNTIA (no acabat)

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Andrada, Salvia, Paby, Isma, Saiku, Jerreh, Ibu, Bilal, Guedes (Hassan)

L’equip local, en zona de descens, va sortir en tromba i guanyava 3-0 als 18 minuts. Va reaccionar l’equip verd i Ibu va marcar poc a abans del descans. A la represa va ser expulsat Ibu, però tot i això Yusupha va fer el segon. Una altra expulsió, ara de Salvia, va desencadenar uns incidents que van fer que l’àrbitre suspengués el matx.