El mataroní Aleñà brilla en el seu debut a la Champions

Va jugar els 90 minuts en el que era l'últim partit del Barça de la primera fase contra el Tottenham anglès

181212Fu_AleñaChampions

Després del seu primer gol marcat amb el primer equip del Barça fa uns dies a la lliga contra el Vila-real, el mataroní Carles Aleña, encara amb 20 anys, ha acomplert el somni de debutar a la Champions. Va ser ahir en el partit que l'equip blaugrana va jugar contra el Tottenham anglès, i que acabà amb empat a un gol.

Era l'últim partit de la primera fase i el Barça ja tenia el primer lloc del grup assegurat i això va permetre les rotacions a Ernesto Valverde. Però s'ha vist una vegada més la confiança que el tècnic té en el joc del migcampista mataroní i que sembla una aposta decidida de futur per a la renovació del centre del camp blaugrana.

181212Fu_Aleñacontentgol

En Carles Aleñà, que va jugar els 90 minuts, va fer un magnífic partit jugant amb sobrietat, fent molt bons controls, alguns desencadenant l'admiració del públic, amb esplèndida decisió en la passada, i fent molts quilòmetres al llarg del partit, col·laborant en tasques defensives, i provant en una ocasió sort amb un xut a porteria que va sortir desviat.

El resultat va servir perquè l'equip anglès assolís la classificació per a la segona fase en segon lloc d'un grup, que va ser qualificat com un dels més complicats, ja que també hi era l'Inter de Milà. L'empat també ha servit perquè el Barça iguali un rècord en la Champions, en possessió del Bayern de Munic, amb 29 partits seguits sense perdre com a local. I un mataroní hi ha participat. Enhorabona.

181212Fu_Valoraciósport

En la puntuació de "El Mundo Deportivo" Aleñà va rebre un 3, sobre un màxim de quatre que va obtenir el porter Cillessen, i la mateixa que Dembelé, l'autor del gol, i Miranda, l'altre debutant.