Cirera i Molinos no aprofiten l’ensopegada del líder de 3a

En una jornada d’empats només la Mataronesa va sumar els tres punts

Futbol Cirera - Montgat

La jornada de 3a Catalana no tenia derbis i no va ser excessivament profitosa per als equips mataronins, que només van sumar 7 dels 18 punts possibles. Cirera, que va empatar, i Molinos, que va perdre en un camp difícil, no van aprofitar l’ensopegada del líder, el Vilassar de Dalt, i es queden igualats en el segon lloc, un punt per sota del primer. L’únic guanyador mataroní va ser la Mataronesa, mentre que La Llàntia, Cerdanyola AEiLL i Pla d’en Boet van empatar els seus partits.

UD CIRERA 3-3 FUNDACIÓ MONTGAT

UD CIRERA: Toni, Cristian, Karamba, Palau, Albert G. (Ximillo 70’), Agus (C.Flores 79’), Yustos, Campaña (Aleix 70’), Joel (Gianluca 85’), Frank (Juako 58’), Izar.

Dos gols en pocs minuts dels centrals Palau i Karamba van obrir la llauna al voltant de la mitja hora i semblava que tot seria fàcil, davant el que era un dels cuers. Però a la represa els visitants van empatar, amb gol de Joel pel mig, mentre l’equip local anava desaprofitant ocasions. Així van volar dos punts, impedint que el Cirera es col·loqués líder.

VILASSAR MAR B 2-1 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani, Sergio López (Ricard 78’), Mamadou, Artero, Ruben Moreno, Micky (Javi 74’), Joanet, Jorge, Toni Martín (Bustos 64’), Óscar (Borrego 74’), Aitor.

Partit igualat, amb tots els gols al tram final. Els vilassarencs van colpejar dues vegades i el gol de Mamadou ja va arribar motl cap al final, amb poc temps per consumar la remuntada.

MATARONESA 4-1 LA SALUT BADALONA

UD MATARONESA: Marcos, Miguel, Hidalgo (Moya 74’), Nogales, Manga, Sissoko, Jonatan, Dembo (Bofarull 74’), Viladomiu (Othman 50’), Joan (Espín 46’), Aitor (Cobos 74’).

Gran primera part arlequinada materialitzada amb un “hat-trick” de Roger Viladomiu i arribant amb 3 a 1 al descans, per encarrilar el retrobament amb el triomf. A la represa Othman va acabar d’arrodonir la golejada.

LA LLÀNTIA 1-1 CABRILS

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Andrada, Salvia (Hassan 87’), Paby, Isma (Cámara 63’), Saiku, Jerreh, Ibu, Bilal (Guedes 75’) i Said.

L’equip llantienc es va quedar amb deu per expulsió de Said una mica abans del descans. Ibu va marcar a poc de la represa. L’equip local va defensar bé, però va rebre l’empat en el temps afegit.

PLA D’EN BOET 2-2 PREMIÀ DALT

PLA D’EN BOET: Moreno, Joel, Javi, Ordóñez, Carrasco, Conejo (Vela 46’), Adama, Cortés (Valencia 76’), Cano (Marquett 83’), Farissi (Barris 69’), Lluc.

L’equip de Pla d’en Boet va treballar bé per remuntar el gol visitant d’abans del descans i Cano i Vela van capgirar el marcador, però en temps afegit van rebre l’empat.

LLAVANERES 1-1 CERDANYOLA AEiLL

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Valero, Mosquera (Fofana 83’), Albert, Raul, Romero, Carrasco, Almirón, Llop, Ibra i Valle (Delgado 73’).

Partit amb molta emoció enytre dos equips que la temporada passada estaven separats per dues categories i decidit en els darrers minuts. L’equip local es va avançar quan faltaven set minuts, però ja en temps afegit Dan Delgado va fer l’empat.