La Llàntia passa per sobre del Cerdanyola en el derbi de la setmana de 3a

El Molinos empata i perd el lideratge, passant al segon lloc, i el Cirera és tercer

Futbol AEiLL Cerdanyola - La Llántia

El derbi de la jornada en teníem al Camí del Mig i allà La Llàntia va superar àmpliament el Cerdanyola. En l’estrena del Molinos com a líder es va viure un arbitratge indignant que va fer que l’equip blanc-i-blau no pogués guanyar i cedís el primer lloc altra vegada al Vilassar de Dalt. El Molinos ara és segon i el Cirera, que va guanyar a Cabrils és 3r, amb els tres primers separats per dos punts. Els altres dos equips mataronins, Mataronesa i Pla d'en Boet, van perdre fora de casa.

CERDANYOLA AEiLL 2-5 LA LLÀNTIA

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Sergi (Valero 46’), Mosquera, Martín, Ricis (Touré 46’), Aitor, Carrasco, Molinero (Àlex 46’), Almirón, Raul (Simon 46’) i Valle.
AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Andrada (Bertolín 86’), Salvia (Díaz 80’), Paby, Ismael, Saiku, Jerreh (Delfín 86’), Ibu (Hassan 80’), Bilal (Guedes 62’), Said.

L’equip llantienc va passar per sobre de l’equip vermell a la primera part arribant al descans amb 0-3 amb gols d’Ibu, Bilal i Said. I a la represa, quan l’equip local ja havia fet quatre canvis en el descans, Ismael va fer el quart. Dos gols d’Aitor Fernàndez va semblar que ficaven l’equip local en el partit, però Saiku va sentenciar amb el cinquè visitant.

UD MOLINOS 1-1 SANTVICENTÍ

UD MOLINOS: Dani, Carmona, Cano, Artero, Moreno (Mamadou 62’), Isra, Joanet, Jorge, Toni Martín, Óscar (Bustos 79’) i Aitor (Micky 85’).

L’equip blanc-i-blau feia l’estrena del lideratge, que li ha durat poc, ja que després d’un arbitratge lamentable el Molinos va cedir un empat al Santvicentí. L’equip local s’havia avançat a la primera part amb gol d’Isra a la mitja hora, poc després que l’entrenador Palma fos expulsat. De seguida Jorge va veure la segona groga, a la represa va estar Carmona, i ja prop del final Isra va veure vermella directa. Jugant amb vuit jugadors el Molinos va encaixar el gol de l’empat quan passaven 10 minuts del temps reglamentari.

CABRILS 1-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Albert G . 80’), Oliva, Palau, Yustos, Cristian R., Agus, Joel (C.Flores 67’), Izar (Juako 67’), Frank (Aleix 61’), Campaña (Gianluca 80’).

En un dels camps complicats del grup l’equip groc va sortir en tromba i al quart d’hora Campaña i Frank ja havien posat el 0-2, i quan feia poc que anava la segona part Agus va fer el tercer. El Cirera va controlar bé i els locals van fer el de l’honor ja molt cap al final.

181124Fu_CireraaCabrils

VILASSAR DALT 2-0 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Joel, Mamadou, Charro, Javi, Conejo, Loukhiar, Cortés (Valencia 71’), Cano, Farissi (Vela 68’), Adama.

L’equip de Pla d’en Boet va perdre el seu sisè partit consecutiu. En aquesta ocasió li va tocar pagar els plats trencats de la derrota dels vilassarencs a Molins la setmana anterior que els havia fet caure del lideratge. Els locals es van avançar a la primera part, però no van sentenciar fins el temps afegit.

FUNDACIÓ MONTGAT 5-4 MATARONESA

UD MATARONESA: Palomino, Guti (Moya 60’), Miguel, Hidalgo (Manga 60’), Carlos, Aitor, Jonatan, Nogales (Othman 46’), Joan, Viladomiu i Bofarull.

Dos gols de Viladomiu i Aitor van posar el 0-2 als 20 minuts i al descans es mantenia la diferència amb el segon de Roger Viladomiu, replicant al primer local. Però a la represa l’equip va sortir adormit i els locals van remuntar amb tres gols. Aitor va empatar, però en el temps afegit els montgatins es van emportar el triomf.