La UD Molinos és el nou líder de 3a Catalana

La UD Cirera va derrotar el Cerdanyola AEiLL en el derbi de la jornada i continua en tercer lloc

Futbol Molinos - Vilassar de Dalt

El gran partit de la 12a jornada de la 3a Catalana de futbol es jugava al Municipal de Vista Alegre- Molins, on la UD Molinos rebia el líder, el Vilassar de Dalt, amb la possibilitat de desbancar-lo de la seva posició. I ho va aconseguir superant-lo en un gran partit per 2-0.
En el derbi de la jornada la UD Cirera es va imposar el Cerdanyola i es manté en el tercer lloc i ara més a prop del lloc de promoció.
Derrotes de La Llàntia i Pla d’en Boet per completar una jornada incompleta ja que la Mataronesa va suspendre el seu partit.

UD MOLINOS 2-0 VILASSAR DE DALT

UD MOLINOS: Dani Ramos, Mamadou Keita, Jordi Cano, Adrià Artero, Sergio López, Isra Martínez (Miguel Chamarro 89’), Javi Bustos, Jorge Manrique (Rubén Moreno 77’), Toni Martin (Sergi Carmona 77’), Joan Batlle i Aitor Moreno (Óscar Martínez 83’).

L’equip blanc-i-blau rebia el líder i el va derrotar en un gran partit demostrant, davant l’equip menys golejat del campionat, el per què són l’equip més golejador. D’aquest forma ja porta deu jornades seguides sense perdre i és el nou líder.

El partit jugat sota la pluja va ser jugat amb molt de respecte per ambdues parts i al descans s’arribà sense gols. A la represa el Molinos va prémer l’accelerador i Toni Martín va fer el primer gol. Però, quan quedava un quart d’hora, Sergio López va cometre penal i va ser expulsat per doble groga, però l’equip vilassarenc va enviar el penal a fora. Ja prop del final, tot i jugar en inferioritat, Óscar va sentenciar amb el segon gol.

UD CIRERA 2-1 CERDANYOLA AEiLL

UD CIRERA: Toni, Cristian R, Karamba, Palau, Isaac, Yustos, Agus (Baba 62’), C. Flores (Albert G. 54’), Campaña (Juako 62’), Frank (Izar 62’)), Aleix.
AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Sergi, Mosquera, Albert, Ricis (Àlex 74’), Carrasco (Simón 65’), Molinero (Aitor Romero 52’), Almirón, Raul, Ibra i Valle.

Futbol Cirera - Cerdanyola

L’equip cirerenc va tenir moltes ocasions a la primera part, inclosos dos xuts al pals, però al descans el marcador no s’havia mogut. Només començar la segona part Karamba va obrir el marcador a la sortida d’un córner. Al quart d’hora va empatar Valle, però de seguida Aleix va fer el que seria el gol del triomf. Fins al final els visitants ho van intentar, però sense sort.

LA LLÀNTIA 2-4 ARENYS MAR

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Andrada, Salvia, Paby, Isma (Guedes 58’), Saiku (Sergio Garcia 60’), Jerreh (Ibra Càmara 56’), Ibu, Bilal (Delfín 85’), Said.

L’equip llantienc va veure trencada la seva bona ratxa de tres victòries seguides davant un equip que va aprofitar molt bé les seves ocasions i es va adaptar millor a la pluja. Els arenyencs es van avançar als cinc minuts. Després va empatar Ibu, però al abans del descans van tornar a marcar els visitants, que a la represa van ampliar la diferència. Sergio Garcia va fer el segon gol local, donant esperances, però en temps afegit van sentenciar els arenyencs, que ara ja superen els seu rival a la classificació.

MASNOU AT. 1-0 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Joel, Mamadou, Charro, Carrasco, Valencia (Adama 80’), Cortés, Conejo (Marquett 55’), Cano (Javi 55’), Farissi (Vela 88’),  Lluc Pera.

Cinquena derrota seguida de l’equip groc-i-blau i aquesta encara més dura ja que ha estat patida al camp d’un equip que només havia guanyat un partit i que es va imposar amb un gol fet a pocs minuts del descans. A la represa els mataronins ho van intentar però al tram final es van quedar en inferioritat i l’equip masnoví va controlar la situació.