La UD Molinos pot ser líder de 3a el diumenge, si derrota el Vilassar de Dalt

El derbi de la jornada es juga a Cirera on reben el Cerdanyola AEiLL

  • Divendres, 16 Novembre 2018 13:27

El diumenge a les 12 hores tenim un duel en el cim de la 3a Catalana de futbol al Municipal de Vista Alegre - Molins, on la UD Molinos, segon classificat amb 26 punts, rep el Vilassar de Dalt, líder amb 28. Això vol dir que si els blanc-i-blaus són capaços de guanyar es posarien líders de la 3a Catalana en posició d'ascens directe a 2a.

180304Fu_MolinosPobleSec

L'equip molinenc que entrena Raul Santos, ja encadena nou partits sense perdre i està fent una sensacional campanya. Sobretot fora de casa, on ha guanyat quatre partits i n'ha empatat un. Ha tingut una mica més de problemes a casa on ha perdut el seu únic partit davant el Llavaneres i va empatar davant el Cabrils.

Futbol AEiLL Cerdanyola - Vilassar de Dalt

De forma semblant els vilassarencs també estan imbatuts com a visitants, havent cedit només un empat en els cinc partits jugats com a visitant.

El Molinos és l'equip més golejador amb 32 gols i el Vilassar de Dalt el menys golejat amb 9.

El derbi del cap de setmana es juga a Cirera

A la mateixa hora (diumenge 12 hores) al Municipal de Cirera es jugarà el derbi local de la jornada. La UD Cirera (3r classificat amb 23 punts) rep el Cerdanyola AEiLL (11è amb 16 punts).

181014Fu_Cirera

L'equip visitant no és el mateix club que la històrica UD Cerdanyola, que havia arribat a jugar a la 3a Divisió quatre temporades en la dècada dels noranta del segle passat i va desaparèixer l'any 2010, però servirà per recordar els partits entre els equips de les dues barriades a l'antiga 1a Territorial.

Futbol AEiLL Cerdanyola - Vilassar de Dalt

Cal destacar que el Cerdanyola AEiLL, que debuta a la categoria, ha guanyat quatre partits com a visitant i només n'ha perdut un.

Molt igualats es presenten els altres dos partits que es juguen a Mataró: la UD Mataronesa (7è amb 17 punts) que rep el Cabrils  (8è amb 16 punts) a les 12:30 hores al Camí del Mig, i l'AD La Llàntia (9è amb 16 punts) que rep l'Arenys de Mar (10è amb 16 punts) a les 12:15 hores al Municipal de La Llàntia.

L'únic equip que juga fora de Mataró és el Pla d'en Boet, el més necessitat de punts, ja que està en 15è lloc amb 12 punts, i que es desplaça al camp del Masnou Atlètic (17è amb 3 punts).És una bona oportunitat per a la reacció...