Dissabte derbi de 3a Catalana entre els dos equips del Camí del Mig

Cerdanyola AEiLL i UD Mataronesa s'enfronten en un partit molt interessant

  • Divendres, 09 Novembre 2018 19:00

Futbol AEiLL Cerdanyola - Vilassar de Dalt

Aquest cap de setmana, en concret el dissabte a les 18 hores, tornem a tenir derbi local a la 3a Catalana de futbol entre dos equips que comparteixen la utilització del camp Municipal del Camí del Mig, Cerdanyola AEiLL i UD Mataronesa.

Futbol AEiLL Cerdanyola - Vilassar de Dalt

L'equip vermell (7è amb 16 punts) actuarà com a local i l'històric rival (9è amb 14 punts) habitualment d'arlequinat, però que suposem haurà de jugar amb l'equipació reserva, ho farà com a visitant.

Futbol Mataronesa - Vilassar B

El Cerdanyola AEiLL ha jugat cinc partits com a local al Camí del Mig i n'ha guanyat només un, n'ha empatat un altre i n'ha perdut tres. La Mataronesa, jugant en el seu camp, on en aquesta ocasió jugarà com a visitant, té exactament el mateix balanç. Vaja que ni a un ni a l'altre se li ha donat massa bé el Camí del Mig fins ara aquesta temporada, on només han pogut guanyar 4 dels 15 punts en joc. A veure quin trenca la ratxa, o si ho deixen en empat...

Un altre dels equips mataronins de la categoria, el que ara està en pitjor situació a la taula, el Pla d'en Boet (14è amb 12 punts), també juga a casa el dissabte a les 17 hores, rebent el Llavaneres, equip que la temporada passada estava a la categoria superior i que ara és 6è amb 17 punts.

Els altres tres juguen fora de casa, tots tres a la mateixa hora, el diumenge a les 12 del migdia:

Lloreda(12è amb 12 punts) - UD MOLINOS (2n amb 23 punts)
Arenys de Mar (8è amb 15 punts)- UD CIRERA (3r amb 22 punts)
Premià de Dalt (13è amb 12 punts)- AD LA LLÀNTIA (11è amb 13 punts)