La UD Cirera goleja i se situa en segon lloc de 3a Catalana

El derbi de la setmana el guanya la Mataronesa superant per 2-0 el Pla d'en Boet

El Molinos, que era l’equip mataroní millor situat, va empatar a casa en la 8a jornada de 3a Catalana, i s’ha vist superat per la UD Cirera que va golejar en el dia de la seva presentació.
El derbi de la jornada jugat el dissabte a la tarda al Camí del Mig se’l va emportar la Mataronesa que va derrotar el Pla d’en Boet. Desfetes importants dels altres dos equips, La Llàntia, a casa, i Cerdanyola, a fora.

UD CIRERA 5-1 MASNOU ATLÈTIC

UD CIRERA: Toni, Ximillo (Oliva 23’), Isaac, Palau, Albert Garrido (C.Romero 50’), Juako, Joel (C.Flores 50’), Agus, Baba, Aleix (Izar 63’) i Frank (Gianluca 63’).

181022Fu_UDCirera

En la jornada festiva de la presentació de tots els equips del club, el primer equip es va afegir a la festa i va golejar un equip clarament inferior. Van marcar Albert Garrido, Juako, Aleix Tarrés a la primera part i Frank i Gianluca a la segona. Ja al final els masnovins van marcar el gol de l’honor.

181022Fu_Morillopresidentcirera

UD MATARONESA 2-0 PLA D’EN BOET

UD MATARONESA: Marcos, Espín (Moya 46’), Guti, Miguel, Carlos, Hidalgo (Joan 46’), Jonatan, Nogales (Marc Pérez 62’), Palanco (Othman 77’), Marcelo, Aitor (Sissoko 67’).
PLA D’EN BOET: Jairo, Vela (Conejo 78’), Badji, Ordóñez, Carrasco, Valencia (Marquett 58’), Cortés (Joel 46’), Farissi (Lluc Pera 46’), Barris, Alhagie, Adama.

L’equip arlequinat va guanyar el derbi de la jornada i va sumar la segona victòria consecutiva que li permet escalar fins el 10è lloc.
En els darrers minuts de la primera part Marcelo Luna, de penal, i Sergio Palanco, els dos ex-jugadors del Mataró, van marcar en un interval d’un minut per deixar sentenciat el matx a favor de l’equip que es va mostrar més efectiu, i que a la represa va controlar bé els atacs visitants.

181022Fu_MataronesaBoet

UD MOLINOS 2-2 CABRILS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Mamadou, Jordi Cano (Roca 46’), Sergio, Hèctor (Isra 46’), Artero, Bustos (Toni Martín 57’), Joan (Adrián 75’), Aitor (Jorge 57’), Óscar i Pereira.

L’equip blanc-i-blau va deixar escapar dos punts al tram final d’un partit que semblava tenir controlat. Bustos havia avançat aviat l’equip local, però va replicar de seguida l’equip visitant. Al quart d’hora de la represa Pereira va fer el segon, però quan faltaven cinc minuts va arribar l’empat, quan l’equip visitant jugava en inferioritat.

SANTVICENTÍ 5-0 CERDANYOLA AEiLL

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex (Touré 46’), Sergi Hernàndez, Ricis, Alimrón, Llop, Mas (León 71’), Delgado, Carrasco, Aitor Fernàndez (Carmona 61’) i Valle.

Poc a dir d’un partit en el qual els santvicentins van ser molt superiors a un equip que va rebre un gol en fred, que al descans perdia 3-0 i que no es va trobar mai còmode en el camp.

LA LLÀNTIA 0-3 LLAVANERES

AD LA LLÀNTIA: Joan, Llavero (Bertolín 75’), Sergio Andrada, Salvia (Guedes 75’), Paby, Ismael, Traoré (Yusupha 50’), Saiku, Jerreh, Bilal (Sergio Garcia 46’), Said (Armas 75’).

L’equip verd no va tenir el dia i els llavanerencs ho van aprofitar. Els visitants es van avançar poc després del quart d’hora i van marcar el segon a poc de la represa tallant els possibles ànims de reacció local.