La UD Molinos es consolida en segon lloc a 3a guanyant el derbi de la setmana

La UD Cirera guanya a Llavaneres i se situa en quart lloc

El derbi de la jornada jugat el dissabte a la tarda al Camí del Mig se’l va emportar l’equip més experimentat a la categoria, el Molinos, que va superar el Cerdanyola, per consolidar-se en el segon lloc de la classificació a l’espera d’una ensopegada del Vilassar de Dalt, que és el líder.

Futbol AEiLL Cerdanyola - Molinos

A un sol punt es troba la UD Cirera que va obtenir una gran victòria a Llavaneres i se situa en quart lloc. Victòries també per Pla d’en Boet, a casa, i per a la Mataronesa, golejant com a visitant. La Llàntia va perdre al camp del líder.

CERDANYOLA AEiLL 2-3 UD MOLINOS

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex (Aaron 59’), Mosquera, Javi Molina (Sergi Hernàndez 29’), Almirón (Simón 84’), Llop, Mas, Romero, Carrasco (Valle 75’), Aitor Fernández i Delgado.
UD MOLINOS: Ramos, Keita, Roca, Hèctor, Artero, Batlle, Cano (Bustos 59’), Adrian Garcia, Aitor Moreno (Uri Martín 87’), Óscar (Borrego 59’), Pereira (Javi 75’).

Gran victòria de l’equip blanc-i-blau amb remuntada inclosa que li permet mantenir el segon lloc de la classificació. L’equip vermell va sortir en tromba i Aitor Fernàndez i Sergi Mas, de penal, van posar el 2 a 0 al marcador quan només havia passat un quart d’hora. Aitor Moreno va donar esperances als visitants poc després, i a la represa van rematar la feina, amb un bon joc i amb gols de Pereira i Javi Bustos.

LLAVANERES 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac (C. Romero 60’), Karamba, Palau, Albert G., Agus (Flores 73’), Baba (Izar 60’), Juako, Joel, Frank (Campaña 60’), Aleix (Ximillo 46’).

Aleix va obrir el marcador als 37’ rematant de cap una bona centrada de Joel. Però de seguida l’àrbitre va assenyalar un penal contra el Cirera, expulsant a més a Karamba, i els locals van empatar.
A la represa els llavanerencs van portar el domini però topant amb la bona defensa cirerenca. Amb els canvis l’equip visitant es va refer i quan faltaven deu minuts Izar va fer un golàs impressionant des del mig del camp que va donar els tres punts.

181014Fu_Cirera

VILASSAR DALT 2-0 LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Alexis (Delfín 46’), Bertolín, Llavero, Salvia (Paby 73’), Ismael (Guedes 65’), Jerreh, Yusupha (Saiku 65’), Sergio Garcia (Ibu 65’), Bilal, Said.

Bon partit llantienc al camp del líder però sense sort davant de porteria. Una sort que si van tenir els vilassarencs, per marcar a poc de la represa i després en temps afegit.

181014Fu_Vdalt_Llantia

PLA D’EN BOET 2-1 MONTSANT LA PEIRA

PLA D’EN BOET: Jairo, Vela, Badji, Lluc Pera (Moreno 79’), Carrasco, Javi (Valencia 70’), Cortés, Farissi (Joel 46’), Barris, Alhagi (Marc 60’), Adama (Cano 70’).

L’equip groc-i-blau es manté intractable a casa i va aconseguir la quarta victòria remuntant el gol que els visitants havien marcat als 20 minuts, amb dos gols de Carles Barris, un abans del descans i l’altre ja al tram final de partit.

MASNOU AT. 0-5 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Palomino, Espín, Guti (Sissoko 46’), Miguel, Carlos, Óscar, Bofarull, Jonatan (Marc Pérez 66’), Palanco (Moya 46’), Marcelo (Joan 67’), Aitor (Hidalgo 66’).

L’equip arlequinat va brodar-ho a la primera part i va materialitzar-ho amb gols de Guti, Marcelo i Espín (2), tots abans de la mitja hora. A la represa, tot i jugar amb un home menys per expulsió de Bofarull, encara van ampliar amb gol de Sissoko.