El derbi de la setmana de 3a Catalana és per a la UD Cirera

Molinos i Cerdanyola AEiLL continuen ferms en el grup perseguidor del líder

Futbol Cirera - La Llàntia

El derbi de la jornada jugat el diumenge al migdia se’l va emportar l’equip cirerenc superant en un partit molt emocionant a La Llàntia. D’aquesta manera el Cirera marca diferències respecte el seu rival i continua en bona posició. Molinos i Cerdanyola AEiLL continuen sent els millors equips mataronins i estan en el grup perseguidor del líder, el Vilassar de Dalt.

UD CIRERA 2-1 AD LA LLÀNTIA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Joel 51’), Karamba, Palau, Albert G., Agus (Ximillo 72’), Yustos (C. Romero 57’), Juako, Campaña (Baba 57’), Aleix (C.Flores 72’) i Frank.
AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Andrada (Guedes 74’), Llavero, Salvia, Jerreh, Ibra (Sergio Garcia 74’), Saiku (Isma 46’), Bilal (Paby 79’), Ibu i Said.

L’equip local es va avançar amb un xutàs impressionant d’Alvaro Yustos, però a partir d’allà els llantiencs van portar molt de perill i van estar prop de l’empat que van acabar aconseguint al quart d’hora de la segona part amb gol d’Ibra Càmara, després que Toni abans ja hagués salvat el seu equip amb grans aturades. Però va durar poc l’alegria visitant ja que una gran jugada de Joel va servir perquè Aleix Tarrés fes el que seria el gol del triomf. Fins al final molta emoció amb ocasions per ambdues parts, destacant una que Palau va treure sota pals i un xut  de Joel que va anar al pal.

UD MOLINOS 5-1 ARENYS DE MAR

UD MOLINOS: Dani, Mamadou, Jordi (Roca 46’), Hèctor, Sergio (Artero 71’), Ruben  (Isra 65’), Adri (Pereira 60’), Jorge, Toni, Óscar (Batlle 46’), Aitor.

Gran exhibició de l’equip blanc-i-blau, que es consolida en el segon lloc, remuntant el gol inicial dels arenyencs als 6 minuts. Ja al descans Toni Martín i Jorge Manrique (2) havien capgirat clarament el marcador. A la represa va continuar el festival local completat amb el “hat-trick” de Jorge i l’últim gol de Pereira.

VILASSAR MAR B 2-1 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Moreno, Loukhiar (Valencia 77’), Badji, Lluc Pera (Cortés 46’), Carrasco, Javi, Vela (Jiménez 58’), Conejo (Ordóñez 46’), Barris, Eric (Farissi 19’) i Adama.

L’equip vilassarenc va marcar aviat als 10 minuts i va controlar el partit força bé, marcant el segon ja avançada la segona part. En temps afegit Javi Rodríguez va reduir distàncies.

UD MATARONESA 2-2 LLAVANERES

UD MATARONESA: Marcos, Guti (Espin 84’), Miguel, Carlos, Beltran (Moya 46’), Dembo (Marc Pérez 46’), Sissoko, Bofarull, Joan (Palanco 73’), Marcelo (Óscar 63’), Aitor.

Bon partit el vist al Camí del Mig en el qual els arlequinats van avançar-se amb gol de Joan als 26’ i semblaven controlar el matx. Però ja avançada la segona part els llavanerencs van capgirar el marcador en pocs minuts. De seguida Aitor va empatar per donar un punt als locals, que continuen a la part baixa de la taula.

LLOREDA 3-5 AEiLL CERDANYOLA

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex, Javi Molina, Mosquera (Hernàndez 67’), Simón (Almirón 46’), Ricis, Mas, Romero, Delgado, Carrasco i Carmona (Rafael Molina 88’).

Gran victòria dels vermells, que ja encadenen quatre setmanes sense perdre i es mantenen prop del líder. Es van avançar amb un 0-2 (gols de Delgado i Mas). Van replicar els badalonins empatant el matx en pocs minuts. Mas els va tornar a posar per davant, però al descans el Lloreda havia tornat a empatar. En el tram final del partit Delgado i Carrasco van donar l’estocada definitiva.