Molinos i Cirera guanyen els dos derbis mataronins de la jornada de 3a

Els cirerencs i el Cerdanyola AEiLL se situen a un sol punt del líder, el Llavaneres

Aquest passat cap de setmana hi havia dos interessants derbis local en la 3a Categoria Catalana de futbol. La UD Cirera va guanyar el del Camí del Mig davant la Mataronesa, encadenant la seva tercera victòria seguida, i ja se situa a un sol punt del líder. Cerdanyola AEiLL, guanyador a domicili, també està a un punt del líder. El Molinos es va fer amb el triomf en l’altre derbi local davant Pla d’en Boet i supera el seu rival a la classificació enfilant-se cap a la part alta. La Llàntia va obtenir fora de casa el que era el seu primer triomf de la lliga.

Futbol Molinos - Pla d'en Boet

UD MOLINOS 2-1 PLA D’EN BOET

UD MOLINOS: Ramos, Keita, Jordi Cano (Artero 85’), Hèctor (Roca 78’), Sergio López, Chamarro (Rubén Moreno 55’), Bustos (Óscar 55’), Manrique, Aitor Moreno (Isra 75’), Batlle i Pereira.
PLA D’EN BOET: Moreno, Joel (Bermúdez 78’), Charro (Lluc 46’), Ordóñez, Carrasco, Valencia, Eric, Vela (Loukhiar 73’), Barris, Cortés (Alaghie 46’) i Adama.

El primer derbi de la jornada va ser dominat per l’equip local que es va avançar als 20’ amb gol de Pereira. Després hauria pogut augmentar l’avantatge però va topar amb una bona actuació del porter visitant, i al descans el marcador estava en un mínim 1-0. Va millorar l’equip visitant a la represa i quan es portava un quart d’hora Valencia va empatar i va complicar les coses als blanc-i-blaus, que van acabar guanyant gràcies a un gol de penal transformat per Aitor Moreno.

UD MATARONESA 1-3 UD CIRERA

UD MATARONESA: Palomino, Moya, Miguel, Hidalgo (Alex 63’), Cobos, Bofarull (Espín 78’), Carlos, Othman (Óscar 46’), Dembo, Palanco (Sissoko 84’), Marcelo.
UD CIRERA: Toni, Cristian Romero (Baba 80’), Karamba, Palau, Isaac, Juako (Oliva 80’), Agus (Aleix 60’), Joel, Yustos, Izar  (Frank 80’), Campaña (C.Flores 60’).

El segon derbi jugat al Camí del Mig el diumenge a la tarda, va ser un bon partit entre dos equips que sempre intenten fer bon futbol. Va ser d’alt ritme la primera part, amb gol inicial de Karamba i empat de Marcelo. Ja ben a prop del descans Izar va aprofitar una bona centrada d’Isaac per donar avantatge als cirerencs.
Quan només es portaven cinc minuts de la segona part Karamba va rematar de cap un córner per fer el tercer. Poc a poc els dos equips van anar acusant l’esforç i els d’Antonio Gonzàlez van saber controlar bé la situació per fer-se amb tres punts que els situen a la part alta.

180924Fu_Cirera

FUNDACIÓ MONTGAT 2-3 AEiLL CERDANYOLA

AEiLL CERDANYOLA: Aitor, Àlex, Valero, Mosquera, Llop, Ricis, Mas, Delgado, Simón (Carmona 71’), Romero i León.

L’equip vermell, que anava just d’efectius, va obtenir un triomf que el situa a un sol punt del líder. L’equip montgatenc es va avançar amb un gol en fred, però l’equip cerdanyolenc va empatar aviat amb un penal transformat per Sergi Mas i abans del quart d’hora Jonatan León ja va fer el segon. A partir d’aquí els de Palanco ja van controlar la situació i a la segona part Aitor Romero va fer el gol d ela tranquil·litat, que només es va veure una mica amenaçada ja prop del final amb el segon gol local.

MONTSANT 2-4  AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Jerreh, Càmara (Guedes 82’), Yusupha (Andrada 68’), Sergio García (Saiku 46’), Ibu, Said (Ismael 78’), Alexis, Salvia, Llavero i Bertolín.

L’equip local, ascendit aquest any, es va trobar per davant amb un 2-0 a la mitja hora de joc. L’equip llantienc va treure el millor de sí mateix i abans del descans Ibra Càmara i Ibu Baldeh havien igualat el marcador.
A la represa Saiku i Said de penal van donar un clar avantatge als deu minuts, que va portar cap al primer triomf de la temporada de l’equip verd.