Cinc victòries dels equips mataronins a 3a Catalana

Només La Llàntia, que havia jugat el dimarts, va perdre i continuar sense tastar el triomf

180917Fu_IzarCirera

Gran jornada per als equips mataronins de 3a Catalana apropant-se al ple de victòries, aconseguint-ne cinc. Només La Llàntia, que continua sense haver tastat el triomf, va perdre, i queda a la zona baixa de la taula. Pla d'en Boet, Cerdanyola AEiLL i Cirera, que jugaven a casa, se situen a la zona alta. Molinos i Mataronesa van obtenir el seu primer triomf de la temporada, amb golejades a domicili, i queden en zona tranquil·la.

PLA D'EN BOET 3-0 LLOREDA

PLA D'EN BOET: Jairo, Carlos, Ordóñez, Charro, Carrasco, Valencia (Lluc Pera 58'), Vela (Bermúdez 83'), Cortés (Loukhiar 67'), Barris (Joel 67'), Eric i Adama.

L'equip de Xavier Mirón va obtenir una solvent victòria que el situa com a millor equip mataroní a la classificació. En un partit d'alta intensitat contra un equip amb experiència en categoria superior, Valencia va posar per davant l'equip local a la mitja hora de joc. Després la defensa local va aturar els atacs badalonins i en el tram final Adama i Eric van posar la sentència.

180917Fu_PlaBoet

CERDANYOLA AEiLL 2-1 CABRILS

CERDANYOLA AEiLL: Moreno, Àlex (Molina 55'), Valero, Mosquera, Llop, Romero 8ricis 85'), Sergi Mas, Delgado, Carrasco, Aitor i Carmona (Valle 72').

Primer triomf al Camí del Mig del Cerdanyola a 3a Catalana davant un equip molt consolidat a la categoria. Un gol d'Aitor Valero va avançar els locals als 15' i a poc de la represa Sergi Mas va fer el segon. L'equip vermell va defensar bé i va ser ja prop del final que els cabrilencs van reduir diferències.

UD CIRERA 1-0 MONTSANT LA PEIRA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Cristian R. 77'), Karamba, Palau, Ximillo (Oliva 60'), Yustos (Aleix 60'), Carlos Flores (Campaña 60'), Juako, Agus, Joel, Izar (Gianluca 77').

Un gol d'Izar als 24' rematant al segon pal una centrada d'Isaac, va donar tres punts importants a l'equip cirerenc davant un equip recent ascendit i que va donar bona imatge.
Els d'Antonio Gonzàlez van dominar i van tenir moltes ocasions, però a la represa en alguns moments els barcelonins van estar a punt de donar l'ensurt.

 MASNOU AT. 0-5 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Ramos, Carmona (Uri Martín 60'), Jordi Cano, Héctor, Sergio López (Roca 67'), Isra (Chamarro 64'), Bustos, Manrique, Aitor Moreno (Toni Martín 54'), Batlle, Pereira (Rubén Moreno 60').

El Molinos va guanyar el seu primer partit de la temporada i ho va fer de forma contundent. Jordi Cano va marcar poc abans del descans i a la represa l'equip blanc-i-blau va ser un allau, materialitzant la superioritat amb gols de Toni Martín, Manrique, Bustos i Batlle.

0-3 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Marcos, Moya (Guti 46'), Hidalgo (Beltran 88'), Cobos, Àlex (Joan 46'), Miguel, Bofarull, Dembo, Palanco (Marc Pérez 83'), Marcelo (Sissoko 68') i Carlos.

Primera victòria també de l'equip arlequinat al camp d'un equip que estava en el grup capdavanter amb dos triomfs. L'equip de Relva va sortir de forma espectacular i va marcar no un sinó dos gols en fred, obra de Palanco i Hidalgo. Ja prop del final Joan va fer el tercer.

LA LLÀNTIA 1-2 VILASSAR MAR B

LA LLÀNTIA: Joan, Ismael (Delfín 46'), Jerreh, Bilal, Sergio (Guedes 46'), Ibu (Bertolín 60'), Said, Hassa, Andrada (Yusupha 60'), Saiku (Alexis 46'), Salvia.

En partit avançat a la tarda de la Diada l'equip verd va perdre a casa i continua sense tastar el sabor del triomf. Sergio García va avançar l'equip local als 10', però de seguida van empatar els visitants, i prop del descans l'equip local es va quedar en inferioritat per doble groga a Bilal. A deu minuts del final els vilassarencs van fer el segon i en el tram final els llantiencs van rebre dues expulsions més.