El CE Mataró supera el Llefià... però cedeix el lideratge

El 2-0 no és suficient per millorar la diferència de gols del Turó Peira, que és nou líder

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 09 Setembre 2018 20:12

Futbol CE Mataró - Llefià

El CE Mataró defensava el lideratge aconseguit en la primera jornada amb la victòria per 1-6 al camp del Besós, però tot i haver guanyat el Llefià (2-0) ha hagut de cedir el primer lloc al Turó Peira pel golaverage general (+8 per +7).

Primera part sense gols

El partit davant el Llefià, com s'esperava, ha estat complicat. L'equip badaloní s'ha plantat molt bé sobre el terreny de joc, amb dues línies de quatre al darrere molt juntes, que han dificultat molt les arribades de l'equip groc-i-negre a l'àrea rival. A més ha sortit amb molt de perill al contraatac posant a prova la defensa local des del minut 1, en què ja han disposat d'una ocasió de gol. De seguida el Mataró ha agafat el control de la situació, traient la pilota jugada des del darrere i amb bon treball al mig del camp de Parri, Aitor i el jove Marc Pascual, que ha fet un molt bon partit. Uri ha tingut la primera ocasió als 5' aturant el porter i després als 10' ha estat Parri el que ha xutat fora per poc. Però a partir d'aquí la defensa badalonina s'ha mostrat segura i el joc s'ha desenvolupat al centre del camp durant molts minuts.

Al tram final el capità llefianenc ha tingut una bona oportunitat en una rematada de cap que ha anat fora, i poc després ha estat Aitor el que en bona posició ha enviat el seu xut massa creuat.

El Mataró sentencia a la represa

A la represa el Mataró ha començat fort i als 3' un xut de Marc Pascual l'ha aturat un defensa amb la mà i l'àrbitre no ha dubtat en assenyalar penal. L'ha llançat Aitor i el porter visitant l'ha aturat, però Uri molt atent ha creuat un xut ajustat al pal per fer pujar el primer gol al marcador.

Novament el matx ha entrat en un llarg període de joc al centre del camp sense perill a les àrees. La cosa s'ha animat quan quan faltaven vint minuts i el Llefià ha avançat línies i l'equip local ha disposat d'espais per sortir al contraatac. L'equip badaloní també ha portat perill, però els seus xuts han anat fora i les pilotes penjades han estat ben controlades per Pol i els dos centrals.

El porter visitant s'ha lluït en un xut ajustat de Guillem Creus, però poc després no ha pogut fer res quan Kique Amador, aprofitant una assistència de Pedro, ha demostrat la seva gran qualitat superant-lo amb un toc suau en l'u contra u, fent pujar el segon gol al marcador.

Encara Toni Muñoz ha enviat una pilota al pal en una vaselina, que, si hagués entrat, hauria deixat l'equip de Raul Monroy en el lideratge igualat amb el Turó Peira.

CE MATARÓ 2-0 UNIFICACIÓN LLEFIÀ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Víctor Yustos, Dani Prieto, Adrián Simón (Kiku Parcerisas 61'), Isma Aguilar (Aitor Vàzquez 77'), Parri (Pedro 61'), Marc Pascual, Aitor (Sergi Sànchez 70'), Guillem Creus, Uri (Toni Muñoz 70') i Kique Amador.
GOLS: 48' URI (1-0), 78' KIQUE AMADOR (2-0).