El CE Mataró inicia la temporada, com va acabar la passada, golejant fora de casa

He fet una segona part primorosa, amb sis gols, per remuntar el 1-0 advers al camp del Besós

El CE Mataró ha iniciat la nova temporada a 2a Catalana tal com va acabar la passada: golejant fora de casa. Si en aquella ocasió, en el darrer partit 2017-18, un resultat d'1-8 a Montgat no va servir de res, hem d'esperar que aquest 1-6 aconseguit en el primer partit 2018-19, al camp del Besós, serveixi per encarrilar una gran temporada.

180901Fu_BesosCEM

No és fàcil el camp de la Trinitat Vella i la cosa s'ha posat complicada quan l'equip local ha aprofitat una badada defensiva per avançar-se al marcador als quatre minuts de joc. El Mataró, que vestia amb la seva samarreta suplent, s'ha anat posant a la feina i ha tingut diverses ocasions, destacant un xut d'Aitor al pal, però al descans l'equip de Raul Monroy ha arribat per sota al marcador.

La segona part ha estat primorosa. De seguida el tècnic ha fet entrar Guillem Creus, un davanter, per Isma, un defensa, i canviant el seu dibuix tàctic, el Mataró ha posat setge a la porteria local. I als 10 minuts de la represa Kique Amador ha empatat amb un xutàs a l'escaire. L'equip mataronista ha continuat mostrant-se clarament superior i Aitor ha avançat el seu equip amb un llançament de falta, i també de llançament de falta Kique ha fet el seu segon gol per fer pujar el 1-3 al marcador-
Ja en els darres deu minuts Pedro Pareja ha fet un "hat-trick" aprofitant la seva velocitat al contraatac i el seu oportunisme, per establir el resultat de 1 a 6 definitiu, que ha de donar molta moral de cara als pròxims compromisos.

BESÓS BARÓ VIVER 1-6 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Víctor Yustos, Kiku, Dani Prieto, Isma (Guillem Creus 53'), Parri, Sergi Sànchez (Marc Pascual 72'), Aitor (Toni Muñoz 77'), Kique Amador, Uri Martínez (Pedro Pareja 72'), Aleix Cirera (Aitor Vàzquez 89').
GOLS: 4' Àlex (1-0); 55' KIQUE (1-1); 70' AITOR (1-2); 72' KIQUE (1-3); 81' PEDRO (1-4); 85' PEDRO (1-5); 88' PEDRO (1-6).