El CE Mataró comença dissabte la temporada oficial al camp del Besós

L'equip mataroní busca l'ascens a 1a Catalana que se li ha escapat per poc en els dos darrers anys

180827Fu_CEMAndorra

El CE Mataró després d’una bona pretemporada, amb molts empats davant d’equips de categoria superior, debuta a la lliga de 2a Catalana en la qual buscarà una vegada més, com no pot ser d’altra manera, l’ascens a la 1a Catalana. Un ascens que s’ha escapat per ben poc en les dues darreres temporades.
L’equip que aquesta temporada prepara Raul Monroy, l’entrenador que la temporada passada va portar l’equip juvenil a l’ascens, debuta el dissabte a les 18 hores davant del Besós Baró Viver, al camp de la Trinitat Vella. Allà la temporada passada l’equip groc-i-negre va guanyar-hi per 0-3, i fa dues temporades, en l’altra visita a aquell camp, es va empatar a 2 gols. A veure si es repeteix el bon inici de la temporada passada quan el CE Mataró va guanyar al camp del Canyelles per 0-1.

La primera jornada del campionat

Està integrada per aquests partits, on indiquem la classificació de la temporada passada:
Molletense (12è grup 4t de 2a)- Valldoreix (1r grup 11è de 3a)
Pubilla Casas (2n grup 10è de 3a)- Turó la Peira (1r grup 10è de 3a)
Besós Baró Viver (9è) - CE MATARÓ (3r)
Europa B (4t)- Young Talent Badalona Sud (1r grup 5è de 3a)
SANT POL (6è)- Mollet (17è del grup 1r de 1a)
PREMIÀ ESPORTIU (8è grup 4t de 2a)- Montcada (13è)
Parc (12è)- Sarrià (7è)
Canyelles (10è) - Singuerlín (2n grup 5è de 3a)
Llefià (5è)- Sant Andreu Atlètic (11è)

Tres equips maresmencs i vuit novetats

Aquesta temporada en el grup només hi haurà tres equips maresmencs. El Masnou que s’havia mantingut ha canviat al grup 4. Han baixat Fundació Hermes i Llavaneres i va pujar l’Argentona. Hi torna el Premià de Mar, després d’haver jugat en un altre grup la temporada passada i també s’hi manté el Sant Pol.
Hi ha 8 equips nous en aquest grup 2 de la 2a Catalana, i un dels 10 que continuen, el Districte 030 CE, que canvia de nom per passar a ser Sant Andreu Atlètic.
Seran equips absolutament nous per al CE Mataró el Valldoreix, el Young Talent Badalona Sud i el Pubilla Casas de l’Hospitalet.
Els darrers resultats contra els altres equips nous al grup van ser aquests:
Premià Esportiu (temporada 16-17 a 2a): 2-3 a Mataró i 0-1 a Premià.
Mollet (temporada 15-16 a 1a): 1-1 a Mataró i 0-2 a Mollet
Molletense (temporada 15-16 a 1a): 2-0 a Mataró i 1-2 a Mollet
Singuerlín (14-15 a 2a): 2-1 a Mataró i 1-2 a Santa Coloma.
Turó Peira (13-14 a 2a): 2-0 a Mataró i 1-1 a Barcelona.

La plantilla del CE Mataró

L’entrenador Raul Monroy comptarà amb aquests jugadors: Pol Andiñach, Moran i Oliver Leyton (puja del juvenil) a la porteria; Kiku Parcerisas, Dani Prieto (Masnou), Adrián Simón (Montcada), Víctor Yustos, Lluís, Isma Aguilar, Aitor Vàzquez (del juvenil), Fiti, Parri, Marc Pascual (del juvenil), Kike Amador (Cabrils), Aitor Gonzàlez, Sergi Sànchez, Cristian Fernàndez “Peque”, Ferran Barrera, Ricky, Pedro, Aleix Cirera (Mollet), Guillem Creus (Llavaneres), Uri Martínez (Parets), Toni Muñoz (Cerdanyola AEiLL), Mamadou (juvenil).

L'equip juvenil juga davant el Llagostera el primer partit a casa de la Lliga Nacional

Després de la brillantíssima victòria a Sant Andreu per 1-2 en la primera jornada de la Lliga Nacional juvenil de futbol, l'equip del CE Mataró debuta a casa el dissabte al migdia a les 12 hores rebent el Llagostera. L'equip gironí va començar per 3-1 a l'Escola Futbol Gironès.