Pla d'en Boet es manté a 3a Catalana, però Rocafonda baixa a 4a

La UD Cirera acaba com a rei dels derbis locals amb 27 dels 30 punts possibles

180527Fu_PlaBoetsalvat

En l'última jornada de la competició de 3a Catalana, quedava la incògnita de saber quins serien els equips que baixarien a 4a Catalana. El Pla d'en Boet, tot i perdre a Badalona, s'ha pogut mantenir gràcies a les ensopegades de Calella i Pomar. El Rocafonda, que ho tenia pràctisament impossible, no es va presentar al camp del Pobel Sec, i retorna a l'última categoria.

El darrer derbi de la temporada, dels 30 que s'han jugat, va ser un partit espectacular i va acabar amb empat a 5 gols entre La Llàntia i Mataronesa. Els altres dos equips mataronins, els de la zona alta, Cirera i Molinos, han acabat la temporada empatant.

Futbol La Llàntia - Mataronesa

LA LLÀNTIA 5-5 MATARONESA

LA LLÀNTIA: Rubén Lloret, Hassan, Serrano, Llavero, Jordi Cano (Kanteh 73'), Guedes (Chamarro 60'), Said, Ibu, Lamin (Delfín 53'), Bertolín, Yusupha.
MATARONESA: Rabassa (Marcos 46'), Guti, Hidalgo (Palanco 46'), Navarro (Carlos 46'), Cobos (Sissoko 75'), Espín, Beltrán, Nogales, Miguel, Axel i Marcelo.

Partit entretingut i amb festival golejador per tancar la temporada entre dos equips que ja ho tenien tot fet i que acaben en 11è i 7è lloc.
Dos gols d'Ibu i un de Said van posar un clar 3-0 al marcador a la mitja hora de joc, i es va mantenir fins al descans. A la represa el golejador Marcelo Luna, amb un doblet, un gol en pròpia porta i un de Nogales, van capgirar el marcador. Ibra Kanteh va tornar a empatar. I ja acabant els gols de Sergio Gutiérrez i Ibu, completant un "hat-trick" van acabar establint el 5-5 definitiu.Futbol La Llàntia - Mataronesa

LA SALUT BADALONA 2-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Marc Pérez (Carlos 64'), Lluc, Ordóñez, Carrasco, Valencia (Moreno 83'), Elías, Reyes, Valle (Eric 46'), Farro, Vela (Cortés 64').

El Pla d'en Boet, tot i la derrota i gràcies a les ensopegades de Calella i Pomar, ha aconseguit mantenir la categoria, amb un sol punt d'avantatge sobre el primer equip que baixa. El partit jugat a Badalona es va complicar ja que l'equip local, que també s'hi jugava la salvació -que també aconseguiria-, va marcar primer. I a més el Pla d'en Boet va patir l'expulsió de Lluc Pera. A la segona part va reduir Eric Jiménez, però La Salut, a qui només li valia el triomf, el va acabar aconseguint.

UD MOLINOS 3-3 LLOREDA

UD MOLINOS: Dani Gómez, Marc, Abel Moreno (Manrique 58'), Héctor (Uri Martín 46'), Carmona, Roca, Javi Bustos, Augusto Campos (Gorka 65'), Keita, Óscar (Rubén Moreno 46') i García Mesa.

Partit força tranquil entre dos equips que ja tenien la permanència ben assegurada i no tenien opcions de poder jugar promoció, i que es van dedicar a gaudir marcant gols. El Molinos sempre va anar per davant, amb un "hat-trick" de Javier García Mesa, però els badalonins van anar replicant, empatant tres vegades, i privant-los de la possibilitat d'acabar en quart lloc final.

UD CIRERA 1-1 POMAR

UD CIRERA: Toni, Ximillo, Carlos Gómez, Cristian Romero (Matas 69'), Álvaro Yustos, Izar, Albert Garrido (Isaac 60'), Joel, Othman, Pol, Aleix.

Partit sense transcendència per a l'equip local, però que podia ser important per altres equips. Després d'una primera part sense gols es van avançar els badalonins, amb un resultat que complicava la permanència del Pla d'en Boet, però de seguida Izar va empatar de vaselina i el Cirera va resistir al final davant els atacs visitants.

180526Fu_Cirera

El Cirera ha estat el "rei dels derbis"
Aquesta temporada es jugaven 30 derbis locals i la UD Cirera ha estat l'absolut dominador, ja que n'ha guanyat 9 dels 10 que ha jugat, cedint només per 1-0 al camp del Molinos. Per tant ha sumat 27 punts en el que podríem denominar campionat de Mataró de 3a.
Per darrere seu Molinos amb 21 punts, Mataronesa 15, La Llàntia 12, Rocafonda 10, i al final el Pla d'en Boet que només ha pogut sumar 1 punt dels 30 que ha disputat contra els seus rivals locals.