Es juga l'última jornada de 3a Catalana amb els ulls posats a la part baixa

Pla d'en Boet ha d'assegurar una permanència, que el Rocafonda té quasi impossible

Futbol Pla d'en Boet - Rocafonda

Aquest diumenge es tanca la competició de 3a Catalana de futbol on han intervingut 6 equips mataronins que han brindat fins a 30 derbis locals, l'últim dels quals es juga al Municipal de La Llàntia, on l'equip verd rep la Mataronesa, amb un partit sense transcendència important en la classificació, ja que els dos equips tenen la permanència assegurada. A la primera volta el resultat va ser d'empat a 2 gols.

Futbol Mataronesa - La Llàntia

Els llantiencs es debaten entre el 8è i l'11è lloc i els arlequinats són 7ens i pdorien pujar al 6è lloc. El mateix que Cirera, que acabarà 3r, i Molinos, que com a molt aspira al 4t lloc. Però l'atenció estarà posada en el que passa a la part baixa...

El conflicte del descens

En aquesta categoria baixen els dos últims classificats (17è i 18è) i també els 8 pitjors 16ens classificats dels 9 grups de Barcelona. O sigui que només se salva un avant-penúltim classificat.
Això fa que el Pla d'en Boet (14è amb 34 punts) no tingui encara la permanència assegurada, ja que està 3 punts per sobre del Pomar (que és el 16è), però aquest equip li té el golaverage particular guanyat. Els groc-i-blaus necessiten sumar un punt en la darrera jornada al camp de La Salut Pere Gol de Badalona per estar tranquils. Però no els serà fàcil ja que aquest equip, que és penúltim, també s'està jugant el descens. De tota manera pot passar que tot i perdre l'equip de Pla d'en Boet s'acabi salvant si el Pomar no guanya a Cirera.


Per la seva part el Rocafonda, de guanyar al camp del Poble Sec, es podria situar en el tercer lloc per la cua, si Pomar i La Salut punxen. Però tot i això la seva salvació és pràcticament impossible, ja que dels equips situats en 16è lloc ja n'hi ha dos amb 32 punts i que tenen el golaverage general molt millor que el del Rocafonda. L'equip rocafondí està en -49, i el Can Roca té un -27. I aquesta diferència no es pot recuperar en un partit.

L'última jornada

Tots els partits es juguen el diumenge a les 12 hores, i aquells en que juguen equips mataronins són aquests:

LA LLÀNTIA - MATARONESA
CIRERA - Pomar
MOLINOS - Lloreda
La Salut Badalona - PLA D'EN BOET
Poble Sec - ROCAFONDA

Altres partits són:

Premià Dalt - Calella (el Calella té 33 punts, un menys que el Pla d'en Boet i també necessita un punt per assegurar la permanència)
Vilassar Mar B- Arenys Mar (sense transcendència)

Cabrils - Young Talent Badalona Sud
Santvicentí - Singuerlín

En aquests dos últims partits es decideix el campió, que pujarà a 2a Catalana i el subcampió que jugarà la promoció. El Young Talent té 3 punts d'avantatge sobre el Singuerlín, però aquest equip li té el golaverage particular guanyat. Això fa que els badalonins necessitin un punt per ser campions.