Els derbis locals de 3a són per a La Llàntia i la Mataronesa

El Rocafonda té la salvació pràcticament impossible i el Pla d'en Boet encara no té la permanència assegurada

La penúltima jornada del campionat de lliga de 3a Catalana de futbol ens va oferir dos derbis locals amb victòries de UD Mataronesa i AD La Llàntia davant Molinos i Pla d'en Boet. Aquest últim equip amb la derrota patida encara no assegura la permanència i el Rocafonda, tot i guanyar, té la permanència pràcticament impossible i s'haurien de donar resultats inversemblants per poder aconseguir-la.

Futbol Pla d'en Boet - La Llàntia

PLA D'EN BOET 2-3 AD LA LLÀNTIA

PLA D'EN BOET: Moreno, Javi (Eric 46'), Lluc, Ordóñez, Carrasco, Cortés (Farissi 57'), Reyes, Vela (Collado 46'), Valle (Elías 46'), Miquel, Moussa (Marc Pérez 87').
LA LLÀNTIA: Lloret, Hassan, Llavero, Ibra, Jordi Cano, Omar, Lamin (Delfín 75'), Bertolín, Salvia (Chamarro 59'), Yusupha (Guedes 59'), Said.

L'equip local es jugava molt més, davant un equip llantienc que ja havia assegurat la permanència i jugava tranquil. I els visitants es van trobar de seguida amb un gol de Lamin, i després Jordi Cano en va marcar dos abans del descans.
Però a la represa els verds es van quedar en inferioritat i l'equip local va posar setge a la porteria visitant. Carrasco va reduir, però el segon gol de Reyes ja va arribar en temps afegit.

Futbol Pla d'en Boet - La Llàntia

D'aquesta manera el Pla d'en Boet està només tres punts per sobre de l'avant-penúltim, lloc que és molt probable que porti aparellat el descens, ja que baixen els 8 pitjors classificats en aquesta 16a plaça, dels 9 grups de Barcelona. Els groc i blaus necessiten sumar un punt en la darrera jornada per estar tranquils.

UD MATARONESA 3-0 UD MOLINOS

MATARONESA: Marcos (Rabassa 75'), Guti, Navarro, Cobos (Sissoko 60'), Palanco, Espín, Beltrán, Nogales (Axel 75'), Miguel (Hidalgo 60'), Marcelo i Carlos (Koke 60'). MOLINOS: Ramos (Gómez 70'), Marc (Gorka 56'), Keita (Sergio Cobo 70'), Héctor, Artero, Roca, Bustos (García Mesa 40'), Campos, Toni Martín, Óscar (Uri Martín 56'), Manrique.

Partit amb poca transcèndencia per a la classificació (Molinos és 5è i la Mataronesa 7a), però jugat amb moltes ganes per part de l'equip local, que a la primera volta havia guanyat per 2-3, però va veure com el Comité de Competició li donava el partit per perdut. I l'equip de Manuel Pérez Relva va ser superior i va manifestar-ho amb gols de Palanco (7´), Cobos (28') i Marcelo (83').

180521Fu_Mataronesaalegria

ROCAFONDA 3-1 PREMIÀ DALT

ROCAFONDA: Zaoin, Benguerel (Escoruela 86'), Rosa, Bentkib, Marc Bou, Soto (Bohum 57'), Guillem Bou (Youssef 57'), Aguila (Bakkali 73'), Paby, Canteros (Youness 46'), Elías.

Futbol Rocafonda - Premià de Dalt

La situació de l'equip local és molt complicada i a sobre l'equip visitant es va avançar als deu minuts de joc. Va reaccionar l'equip rocafondí a la represa i Marc Bou i Águila van capgirar el marcador. Després l'equip local es va quedar en inferioritat, però tot i això va sentenciar amb gol de Youness Chliouet.

Futbol Rocafonda - Premià de Dalt

L'equip rocafondí continua a la cua amb 29 punts i té la salvació pràcticament impossible. Tot el que podria fer, si guanya l'últim partit, seria situar-se en l'avant-penúltim lloc amb 32 punts. Però dels classificats en aquesta posició baixen els 8 pitjors dels 9 grups de Barcelona i ara mateix ja n'hi ha dos amb 32 punts i que tenen el golaverage general molt millor que el del Rocafonda.

YOUNG TALENT 3-0 UD CIRERA

CIRERA: Toni, Alvaro Yustos, Kaddur, Isaac, Izar, Albert Garrido (Carlos Gómez 59'), Baba (Othman 59'), Joel, Matas, Pol (Pereira 41'), Aleix.

El Cirera, ja sense opcions, visitava el camp del líder que necessitava guanyar per mantenir la seva posició i continuar optant a l'ascens directe. I l'equip badaloní va sortir fort i, amb efectivitat davant de porteria, al descans ja dominava per 2-0. I poc després de la represa va fer el tercer que ja va sentenciar el matx.