El CE Mataró manté les opcions de jugar la promoció d'ascens a 1a

L'equip groc-i-negre ha superat el Masnou i se situa a un punt del segon lloc a falta d'una jornada

Futbol CE Mataró - El Masnou

El CE Mataró tenia l'últim partit de lliga al Municipal del Centenari i l'ha aconseguit guanyar, gràcies a un solitari gol de Peque. Gràcies a això, i a l'empat de l'Argentona a casa davant el Sant Pol, conserva les opcions de poder jugar la promoció d'ascens, un lloc al qual també opta l'Europa B. El que sí que ja ha quedat decidit és el títol i l'ascens directe que recau en l'equip barceloní de l'EE Guineueta.

El CE Mataró sortia al camp sabent de l'ensopegada de l'Argentona i això ha fet que un partit que d'altra manera hauria pogut ser totalment intranscendent agafés un gran valor. L'equip local ha sortit més fort que en altres partits i buscant resoldre, però al davant tenia un equip masnoví ben plantat que no deixava forats, i només un xut de Bargalló una mica desviat havia inquietat la porteria visitant quan ja s'acostava el final de la primera part. I en canvi el Masnou havia tingut una ocasió triple amb tres rematades de cap en la mateixa jugada que no van ser gol per ben poc.

Però quan faltaven quatre minuts per arribar al descans una de les millors jugades de l'equip groc-i-negre ha acabat amb una bona centrada de Pedro, que ha rematat Ricky aturant Sergio, però Peque venint des del darrere ha marcat el que seria el gol del triomf.

A la segona part l'equip local ha tingut algunes clares ocasions per ampliar el marcador, però la pilota no ha volgut entrar i ja cap al final l'ex-jugador groc-i-negre Sergio Urbano ha estat a punt de fer l'empat en un llançament de falta que ha tocat al travesser.

Al final s'ha pogut mantenir el mínim 1-0, prou valuós i que fa pensar en els cinc punts que s'havien deixat escapar en els dos anteriors partits a casa contra Besós i Sarrià. Només amb un parell més ara l'equip d'Alberto Aybar dependria d'ell.

CE MATARÓ 1-0 MASNOU

CE MATARÓ: Pol, Víctor Yustos, Kiku, Isma, Marcel, Parri, Peque, Aitor (Dani 89'), Pedro (Maldonado 73'), Ricky (Youssef 83'), Bargalló.
GOL: 41' PEQUE (1-0).