Dos derbis locals en la penúltima jornada de 3a Catalana de futbol

Es juguen el dissabte al Camí del Mig i el diumenge a Pla d'en Boet

Aquest cap de setmana es juga al penúltima jornada de la 3a Catalana de futbol i el calendari ens porta dos derbis locals, el diumenge al migidia al Camí del Mig i al Municipal de Pla d'en Boet.

Però abans hi ha un altre partit important, el dissabte a les 16 hores al Municipal de Rocafonda. Allà l'equip local apura les seves possibilitats de salvació. És cuer amb 26 punts, i per intentar almenys allargar la lluita per la salvació ha de guanyar el Premià de Dalt (8è amb 41 punts) i esperar que altres resultats acompanyin.

I anem pels dos derbis. El diumenge a les 12:15 hores al Municipal del Camí del Mig la UD Mataronesa (7è amb 49 punts) rep la UD Molinos (5è amb 59), en un partit sense angúnies classificatòries i on els dos equips es poden dedicar a oferir la seva millor versió. A la primera volta el resultat va ser de 3-0 per decisió federativa, en un partit en el qual s'havia imposat l'equip arlequinat per 2-3.
La temporada passada el resultat va ser de també de 2-3 favorable en aquest cas al Molinos.

Futbol Molinos - Mataronesa

I un quart d'hora més tard a les 12:30 hores, al Municipal de Pla d'en Boet, s'enfronten l'equip local (14è amb 34 punts) i l'AD La Llàntia (11è amb 39). L'equip llantienc ja va aconseguir la permanència, però l'equop local encara ha de sumar per tenir-la assegurada, o esperar que els de sota no puntuïn. I sempre és més maco guanyar-s'ho un mateix. A la primera volta el resultat va ser d'empat a 2 gols i la temporada passada el resultat també va seer d'empat a 1 gol.

I el millor equip mataroní de la classificació, la UD Cirera, ja sense opcions de poder jugar la promoció d'ascens, visita el líder el Young Talent de Badalona Sud. El partit es juga el diumenge a les 18:30 hores.