El Cirera perd, i se li escapen les possibilitats d'ascens

El Rocafonda és a la cua i té molt difícil la salvació

Futbol Cirera - Singuerlin

En l'avant-penúltima jornada de la 3a Catalana de futbol la UD Cirera va deixar escapar les possibilitats que tenia de poder lluitar per l'ascens. Va perdre a casa davant el Singuerlín, segon classificat, i ja té impossible atrapar-lo i poder jugar la promoció. L'equip cirerenc acabarà en tercer lloc.
Per sota el Rocafonda, que va perdre a casa, continua a la cua i té molt complicada la permanència.

Futbol Molinos - Pla d'en Boet

UD CIRERA 0-1 SINGUERLÍN

UD CIRERA: Toni, Ximillo, Kaddur, Cristian Romero, Isaac (Pereira 64'), Baba, Albert Garrido (Matas 75'), Gerard, Othman, Pol (Morales 78') i Aleix.

Amb un equip molt minvat per baixes i sancions, els d'Antonio Gonzàlez ho van intentar i van tenir ocasions per desnivellar el marcador, igual que els visitants que també van posar a prova a Toni. Però ja en temps afegit l'equip de Santa Coloma va fer el gol que li donava en triomf i encara li permet lluitar per l'ascens directe. El Cirera veia així trencada una ratxa d'onze partits sense perdre.

Futbol Cirera - Singuerlin

UD MOLINOS 1-0 PLA D'EN BOET

UD MOLINOS: Ramos, Marc (Sergio Cobo 70'), Abel Moreno, Héctor, Sergi Carmona, Roca (Gorka 70'), Javi Bustos, Augusto Campos, Toni Martín, Óscar i Keita (García Mesa 53').
PLA D'EN BOET: Moreno, Javi, Carrasco, Ordóñez, Reyes, Farro, Eric (Farissi 64'), Cortés (Elías 64'), Valle, Miquel (Vela 59') i Moussa.

Un gol de Toni Martín, quan només faltaven tres minuts per al final, va decantar la balança a favor dels molinencs, que asseguren el 5è lloc i aspiren encara al 4t.
L'equip de Pla d'en Boet que buscava la permanència matemàtica encara haurà d'esperar una mica més.

Futbol Molinos - Pla d'en Boet

AD LA LLÀNTIA 2-1 POMAR

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassa, Llavero, Guedes (Arafan 63'), Jordi Cano, Chamarro (Yusupha 46'), Ibra, Vega (Omar 63'), Ibu (Lamin 83'), Salvia, Said (Delfín 89').

L'equip llantienc va trencar la seva mala ratxa (8 partits sense guanyar) per assegurar la permanència, davant un equip que s'hi jugava molt. Said va marcar al quart d'hora de la represa i va repetir poc després. El gol visitant ja va arribar prop del final, quan els dos equips jugaven amb 10 i el joc estava molt escalfat.

180514Fu_LaLlantiasalvat

POBLE SEC 1-1 MATARONESA

UD MATARONESA: Rabassa, Guti, Koke, Navarro, Espín, Beltrán, Nogales, Miguel, Sissoko (Moya 46'), Axel (Palanco 46'), Marcelo.

Empat en un partit intranscendent i que manté l'equip arlequinat en el 7è lloc. Va marcar primer l'equip local als 25', però un minut més tard el golejador Marcelo va empatar.

VILASSAR B 4-1 ROCAFONDA

ROCAFONDA: Zain. Benguerel, Rosa, Fran, Marc Bou, Soto, Youness, Guillem Bou (Bohum 75'), Paby, Águila (Bakkali 53'), Canteros (Hamza 53').

L'equip rocafondí que s'hi jugava molt es va avançar abans del quart d'hora amb gol de Guillem Bou. Però el bon equip vilassarenc, que podia assegurar la permanència, com ho va acabar fent, va reaccionar empatant abans del descans i avançant-se al quart d'hora de la represa. El Rocafonda va patir dues expulsions i ja al tram final va rebre dos gols més. I la salvació està quasi impossible...