Última oportunitat per al Cirera, que rep el segon classificat de 3a Catalana

Derbi a Molinos, on l'equip local rep el Pla d'en Boet

Aquest cap de setmana es juga l'avant-penúltima jornada de la 3a Catalana de futbol i la UD Cirera té l'última oportunitat de poder lluitar encara per l'ascens. Rep el diumenge (12:30 hores) al camp de Salesians, el Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet, que ara mateix ocupa el segon lloc, que permet jugar la promoció.
L'equip d'Antonio Gonzàlez és tercer amb 69 punts i els colomencs tenen 4 punts més. Una victòria dels grocs permetria situar-se a un punt i poder continuar pensant en la possibilitat de fer-se amb el segon lloc.

La darrera visita del Singuerlín al camp del Cirera va ser la temporada 2014-15 i el resultat va ser d'empat a 3 gols.

Cirera- Singuerlín

Un altre partit interessant d'aquesta jornada es juga a les 12 hores al Municipal de Vista Alegre Molins, on es disputa un derbi local entre la UD Molinos i el Pla d'en Boet. L'equip local és 4t amb 56 punts, lluny dels primers llocs, mentre que l'equip groc-i-blau és 13è amb 34 punts i encara ha d'assegurar la permanència. La temporada passada aquest derbi acabà amb victòria de l'equip blanc-i-blau per 3-0.

Futbol Molinos - Pla d'en Boet

L'altre equip de la nostra ciutat que juga a casa és l'AD La Llàntia (11è amb 36 punts) que rep el Pomar (16è amb 28 punts) i buscant el punt que li falta per tenir la permanència a 3a. Però l'equip verd vol un triomf que li permeti trencar una mala ratxa de 8 jornades sense guanyar.

El Rocafonda, cuer amb 26 punts, busca tres punts que li permetin pensar encara en la salvació al camp del Vilassar B (14è amb 34 punts). Però per si de cas el seu equip B està preparat per jugar la promoció d'ascens després d'haver quedat en segon lloc a la 4a Catalana.

La UD Mataronesa, que és 7a amb 48 punts i ja està salvada, tanca la jornada el diumenge a les 18 hores al camp del Poble Sec (10è amb 39 punts).