Victòria important del Pla d'en Boet a 3a Catalana

També va guanyar la Mataronesa i el Cirera va deixar escapar dos punts importants

La jornada de 3a Catalana de futbol va portar dues victòries, un empat i tres derrotes per als equips mataronins. Cal destacar el triomf del Pla d'en Boet que li permet allunyar-se de la zona de descens, i l'empat del Cirera que va desaprofitar l'ocasió d'atrapar el líder que va veure suspès el seu partit.

180423Fu_Boetequip

PLA D'EN BOET 3-2 VILASSAR MAR B

PLA D'EN BOET: Moreno, Javi, Lluc, Ordóñez, Carrasco, Cortés (Valle 63'), Eric, Farissi (Abilio 89'), Moussa, Miquel (Marc Pérez 80'), Elías (Vela 46').

Important victòria de l'equip groc-i-blau, sobre un rival directe, que li permet allunyar-se de la zona de descens. El triomf es va forjar en un inici letal de l'equip local que als cinc minuts ja dominava 2-0 amb gols de Moussa i Elías. I el primer va tornar a marcar als 20'. Però l'equip vilassarenc, que juga bé a futbol, va reaccionar i va marcar dos gols abans del descans. A la represa emoció, però sense gols, amb l'equip local defensant bé l'avantatge.

180423Fu_BoetVilassarB

UD MATARONESA 4-2 ARENYS DE MAR

UD MATARONESA: Marcos, Guti, Koke, Hidalgo (Navarro 57'), Aitor, Espín, Beltran, Migue, Sissoko, Palanco i Marcelo.

L'equip arenyenc es va avançar, però de seguida va començar a funcionar la màquina arlequinada i abans del descans Aitor i Koke ja havien posat per davant l'equip local. A la represa va continuar el bon joc local i Espín i Marcelo van materialitzar la golejada, amb gol arenyenc al mig, que per uns moments va posar emoció al marcador.

UD CIRERA 2-2 LA SALUT BADALONA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Matas 68'), Kaddur, Izar, Gerard Lirola (Carlos Gómez 82'), Àlvaro Yustos, Albert Garrido,  Baba (Ximillo 79'), Joel, Pol, Aleix (Pereira 68').

L'equip cirerenc va veure trencada la seva gran ratxa al camp de Salesians on portava 7 victòries seguides, a les quals s'han d'afegir les 5 anteriors al Municipal de Cirera. De fet aquest és el segon empat que cedeix com a local l'equip d'Antonio Gonzàlez, amb el que es queda sense poder atrapar el líder que havia ajornat el seu partit.
Es va avançar l'equip visitant però de seguida va replicar Joel. A la represa Àlvaro Yustos va posar per davant l'equip local, però els badalonins van empatar també de forma immediata. Fins al final moltes ocasions, més per part local, però empat intocable.

CABRILS 2-1 AD LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Lloret, Serrano (Omar 63'), Llavero, Chamarro, Ibra, Ángel Vega (Kanteh 70'), Ibu, Bertolín, Salvia, Yusupha, Said.

Resultat injust per a l'equip verd, que com li ve passant sovint en la segoan volta, va perdre un partit que per domini i ocasions hagués pogut guanyar. Ibra Cámara va avançar els llantiencs als 20', però a la represa l'equip local va remuntar, amb el segon gol ja prop del final.

SINGUERLÍN 2-1 UD MOLINOS

MOLINOS: Ramos, Keita, Abel Moreno (Marc 70'), Héctor, Carmona, Roca, Sergio Cobo, Augusto Campos, Toni Martín, Óscar, Adrián (Gorka 75').

El Molinos va perdre qualsevol opció de lluitar encara per entrar a la lluita per la promoció en perdre al camp del tercer classificat. Els colomencs es van avançar al quart d'hora, però Sergi Carmona va replicar als 20'. Després el partit va ser molt igualat i es va decidir a falta de vint minuts per acabar.

SANTVICENTÍ 6-0 ROCAFONDA

ROCAFONDA: Suàrez, Benguerel, Rosa, Almazán, Soto (Wassa 46'), Bohum, Guillem Bou, Águila, Toure, Brassier i Kamby.

L'equip rocafondí va patir una dura golejada i ja és el cuer de la categoria. El segon gol local a poc del descans va fer mal, i el tercer en pròpia porta, a poc de començar la segona, va acabar d'enfonsar l'equip mataroní.