El Cirera guanya el derbi a La Llàntia i s'acosta a tres punts del líder

Cap altre equip mataroní va guanyar en aquesta jornada de 3a Catalana

La UD Cirera continua molt fort en els derbis locals de 3a Catalana i aquest diumenge va guanyar al Municipal de La Llàntia, sumant tres punts que l'acosten a només tres del líder, el Young Talent badaloní, que només va poder empatar.

Futbol La Llàntia - Cirera

No va ser una bona jornada per als equips mataronins, ja que cap altre va poder sumar els tres punts. Rocafonda i Pla d'en Boet, els dos més necessitats, van empatar i Molinos i Mataronesa, que estan en zona tranquil·la, van perdre.

AD LA LLÀNTIA 1-2 UD CIRERA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassan, Llavero (Omar 85'), Said, Jordi Cano, Guedes (Arafan 76'), Ibra, Vega (Yusupha 76'), Ibu, Jerreh (Chamarro 16'), Salvia.
UD CIRERA: Toni, Isaac (Peque 65') (Carlos Gómez 72'), Ximillo (Matas 70'), Kaddur, Cristian Romero, Izar, Baba (Albert Garrido 65'), Joel, Àlvaro Yustos, Aleix Tarrés, Pol Esperalba.

180415Fu_CireraporAlbertito

El Cirera va aconseguir el seu vuitè triomf consecutiu i la seva novena victòria en els deu derbis locals jugats aquesta temporada, que ja era l'últim per a ells, i que van poder dedicar a Albertito lesionat en el darrer partit.
Va ser un partit molt disputat, amb ocasions als dos costats, però possiblement més per al bàndol local que va dominar més i va topar amb una gran partit de Toni sota pals.

El matx es va resoldre en cinc minuts bojos a la segona part. Als 70' va marcar Ángel Vega de penal per als locals, però dos minuts més tard va empatar Aleix Tarrés, també de penal. I als 74' Izar va marcar en una gran rematada de cap el que seria el gol del triomf per als grocs.

Al tram final els cirerencs van patir molt i també Kaddur va treure dues pilotes de la ratlla quan ja es cantava el gol de l'empat local. Però van aconseguir tres punts que els permeten continuar lluitant per l'ascens directe.

180416Fu_LaLlantia

MOLINOS 1-2 CABRILS

UD MOLINOS: Ramos, Sergi Carmona (Héctor 78'), Abel Moreno, Marc (Gorka 86'), Artero, Roca (Campos 46'), Keita, Adrián Garcia, Toni Martín (Sergio Cobo 58'), Óscar, Manrique.

Partit entre dos equips de la zona alta, però ja sense aspiracions. L'equip molinenc sembla haver perdut la intensitat de fa unes setmanes i va patir la tercera derrota consecutiva. Es van avançar els cabrilencs a cinc minuts del descans, però Manrique encara va tenir temps per empatar. Quan faltaven set minuts per acabar el partir els visitants van desnivellar el marcador.

ROCAFONDA 2-2 LLOREDA

ROCAFONDA: Édgar Mérida, Benguerel, Rosa, Almazán, Marc Bou (Dembo 86'), Soto (Canteros 57'), Ali (Brassier 46'), Guillem Bou (Wassa 77'), Águila, Touré i Bakary.

L'equip rocafondí, que continua en zona de descens, va salvar un punt davant un bon equip badaloní que va saber remuntar a la segona part el gol inicial de Guillem Bou als 17'. Ja en temps afegit Dembo Kambi va marcar el gol de l'empat.

ARENYS DE MAR 1-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Moreno, Carlos (Marc Pérez 11'), Javi, Ordóñez, Carrasco, Farissi, Eric, Cortés (Moussa 46'), Abilio (Valle 53'), Miquel, Vela (Elías 70').

El Pla d'en Boet va aconseguir un punt que li permet mantenir-se fora de la zona de descens, però que va saber a poc després que Moussa Traoré avancés l'equip groc-i-blau al quart d'hora de la segona part. Després els arenyencs, que també estan en zona de perill, van buscar el gol que van trobar quan faltaven deu minuts.

CALELLA 3-2 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Marcos, Guti, Navarro (Moya 45'), Cobos, Aitor (Sissoko 65'), Espín, Beltran (Contreras 79'), Nogales, Miguel, Palanco, Marcelo (Hidalgo 79')..

L'equip calellenc, el cuer de la categoria, va demostrar que no es rendeix al descens i va remuntar en una gran segona part. A la primera el golejador arlequinat Marcelo Luna havia marcat dues vegades per posar el 0-2 al descans.