El Cirera guanya el derbi al Molinos i continua aspirant a l'ascens a 2a

La Mataronesa supera el Rocafonda en l'altre derbi, Pla d'en Boet guanya i La Llàntia empata

El gran partit de la jornada a la 3a Catalana de futbol era el derbi entre Cirera i Molinos al camp del Salesians, que va resoldre per la mínima al seu favor l'equip local, que d'aquesta manera continua amb aspiracions d'aconseguir l'ascens, encara que hagi de ser jugant la promoció, ja que el líder, el Young Talent badaloní, sembla molt sòlid.

Futbol Cirera - Molinos

En l'altre derbi de la jornada la Mataronesa va superar el Rocafonda al Camí del Mig, i els altres dos equips van treure bons resultats amb victòria a casa del Pla d'en Boet i empat a fora de La Llàntia.

UD CIRERA 1-0 UD MOLINOS

UD CIRERA: Toni, Isaac, Albertito (Ximillo 70'), Kaddur, Alvaro Yustos, Cristian Romero (Baba 58'), Izar, Joel, Peque, Aleix (Matas 70') i Pol Esperalba (Albert Garrido 70').
UD MOLINOS: Ramos, Sergi Carmona (Marc Fernàndez 56'), Abel Moreno (Gorka 70'), Héctor, Artero, Roca, Bustos, Sergio Cobo, Toni Martín, Adrián (Óscar 70'), Manrique.

El derbi entre els dos millors equips mataronins de la categoria s'ha resolt, com a la primera volta, per la mínima i amb un sol gol, però canviant el vencedor.
El matx ha estat molt disputat, amb ocasions per als dos equips, i l'ha decidit un gol de Pol Esperalba als 22' de la segona part, aprofitant una passada en profunditat d'Izar. El pitjor del partit la lesió als lligaments d'Albertito, que sembla que haurà de passar pel quiròfan.

UD MATARONESA 2-1 ROCAFONDA

UD MATARONESA: Marcos, Guti, Hidalgo (Sissoko 82'), Cobos (Navarro 46'), Carlos, Nogales, Jonatan (Koke 69'), Axel (Moya 58'), Espín (Aitor 46'), Marcelo i Palanco.
ROCAFONDA: Suàrez, Rosa, Gerardo, Marc Bou (Wassa 65'), Ali, Guillem Bou (Soto 75'), Aguila, Canteros (Youness 58'), Dembo, Paby, Escoruela.

L'equip arlequinat continua amb la seva bona ratxa i amb la seva sisena victòria en els darrers set partits pràcticament asseguren la permanència i, de moment, enfonsen l'equip rocafondí en zona de descens.
L'equip local, sense fer un gran joc, ha arribat al descans amb avantatge de 2-0 gràcies als gols d'Hidalgo i Palanco. A la represa l'equip visitant ho ha intentat i Aguila ha trobat el gol fins però quan quedava molt poc temps per completar la remuntada.

180408Fu_Mataronesa

PLA DEN BOET 1-0 CALELLA

PLA D'EN BOET: Moreno, Carlos, Javi, Ordóñez, Carrasco, El Farissi, Vela (Eric 54'), Reyes (Cortés 65'), Valle (Marc Pérez 72'), Miquel (Elías 86'), Moussa (Abilio 86').

L'equip del Pla d'en Boet ha sumat tres punts molt importants davant un rival directe en la lluita per evitar el descens i que, tot i ser el cuer, ha posat les coses molt complicades. El matx ha estat molt renyit i s'ha decidit a poc més de deu minuts per al final amb un gol de Mohamed El Farissi que dóna aire als locals.

LA SALUT BADALONA 2-2 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Serrano, Llavero, Chamarro (Vega 59'), Jordi Cano, Ibra, Omar (Jerreh 46'), Ibu, Lamin (Arafan 73'), Guedes (Said 65'), Yusupha (Hassan 46').

L'equip llantienc ha fet un bon partit, arriscant fins al final, però s'ha hagut de conformar amb un punt. Els badalonins han arribat al descans amb avantatge, però Ibra Cámara ha empatat mitjan la segona part. Novament s'han avançat els locals, però de seguida Ibu ha restablert l'empat, que ja ha estat definitiu.