Gran derbi de 3a Catalana al camp de Salesians entre Cirera i Molinos

El dissabte es juga un altre derbi al Camí del Mig entre Mataronesa i Rocafonda

Futbol Cirera - Pla d'en Boet

La 27a jornada de la 3a Catalana ens porta dos derbis locals, amb especial interès en el que es disputarà al Camp del Salesians, on la UD Cirera juga els seus partits com a local degut a les obres que s’estan efectuant al Municipal de Cirera.

180305Fu_Cirera

Allà el diumenge a les 12:30 hores l’equip groc rep la UD Molinos, en un partit que enfronta els dos millors equips mataronins de la categoria. L’equip d’Antonio Gonzàlez fins ara ha guanyat tots els derbis locals... excepte un, el que va jugar al camp del Molinos, en el qual va perdre per 1-0. I per tant hi ha ganes de revenja en l’equip groc, que fins ara és l’equip de la 3a Catalana que ha cedit menys punts a casa, ja que només hi ha pogut empatar el Lloreda. El demés han estat 11 victòries. I el Cirera està lluitant per l’ascens o com a mínim per poder jugar la promoció. Una lluita de la qual els molinencs han quedat una mica despenjats en haver perdut a casa en la darrera jornada abans de Setmana Santa.

180406Fu_Molinos

Classificació actual: Young Talent Badalona Sud 63, CIRERA 58, Singuerlín 55 (-1 partit), MOLINOS 53, Lloreda 43 (-2 partits), Cabrils 41 (-1 p), MATARONESA 39 (-1 p), Premià Dalt 37, LA LLÀNTIA 35, Poble Sec 33, Santvicentí i Arenys Mar 31, Vilassar Mar B (-1 p) i La Salut 28, PLA D’EN BOET 24, Pomar i ROCAFONDA 22, Calella 19.

L’altre derbi al Camí del Mig el dissabte

L’altre derbi de la jornada es juga el dissabte a les 16:30 hores al Camí del Mig on la UD Mataronesa rebrà el Rocafonda. En aquest partit l’equip local pot quasi certificar la seva permanència, que té molt ben encarrilada. Però l’equip rocafondí anirà a totes per sumar tres punts que li permetin sortir de la zona de descens. A la primera volta el resultat va ser d’empat a 1 gol.

Futbol Mataronesa - Pla d'en Boet

Els altres dos equips de la nostra ciutat juguen el diumenge a les 12:30 hores. El Pla d’en Boet ho fa a casa davant el Calella, en un partit també molt important per a la permanència dels dos equips. La AD La Llàntia es desplaça a Badalona per jugar al camp de La Salut, buscant tres punts que també els acostin a la permanència matemàtica.