El Rocafonda guanya el derbi d'urgències de 3a Catalana davant Pla d'en Boet

La UD Cirera guanya a Poble Sec i se situa segon en solitari aprofitant que el Singuerlín veu ajornat el seu partit

La jornada de la 3a Catalana de futbol ens portava un derbi entre els dos equips mataronins pitjor situats a la taula, el Rocafonda i el Pla d'en Boet, i va acabar amb victòria de l'equip local, el més necessitat que, tot i això, de moment no pot abandonar la zona de descens.

Futbol Rocafonda - Pla d'en Boet

Cal destacar també en aquesta jornada el triomf del Cirera a Barcelona al camp del Poble Sec, que li permet situar-se en el lloc de promoció d'ascens, en solitari, aprofitant que el Singuerlín, equip amb el que estava igualat a punts, va veure ajornat el seu partit al camp del Vilassar de Mar B per la pluja. El Molinos va punxar inesperadament a casa i perd contacte amb els primers, La Llàntia només va poder empatar i la Mataronesa va veure ajornat el seu partit per la pluja.

ROCAFONDA 3-1 PLA D'EN BOET

ROCAFONDA: Mérida, Benguerel, Rosa (Marc Bou 60'), Almazán, Ali (Soto 89'), Guillem Bou, Touré, Brassier, Dembo, Paby i Canteros.
PLA D'EN BOET: Jairo, Carlos (Elías 89'), Javi, Ordóñez, Carrasco, Valencia (Reyes 46'), Eric (Vela 68'), Cortés, Valle (Marc Pérez 68'), Miquel (Abilio 83') i Traoré.

L'equip rocafondí, molt mentalitzat i intentant repetir el triomf de la 1a volta, va sortir fort i Brassier i Rosa ja havien posat un 2-0 als 18' de joc. Va reduir Traoré poc després de la represa i això portà a un partit emocionant, que es va acabar sentenciant a poc del final amb el gol de Dembo.

POBLE SEC 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Othman 62'), Albertito, Kaddour, Alvaro Yustos (Ximillo 87'), Cristian Romero, Joel, Izar (Matas 74'), Peque, Pol i Aleix (Albert Garrido 87').

L'equip cirerenc va sortir ambiciós i Izar, de cap, i Aleix, amb el seu habitual oportunisme, van fer pujar un 0-2 al marcador als 20 minuts de joc. Però de seguida van reduir els barcelonins i a partir d'allà, i fins al final, es va patir per mantenir el resultat. A la segona part el porter local va aturar un penal que hauria pogut ser la sentència.

UD MOLINOS 0-2 LA SALUT BADALONA

MOLINOS: Ramos, Keita (Marc Fernàndez 73'), Abel Moreno, Héctor, Artero, Roca, Bustos, Sergi Cobo (Adrián Garcia 46'), Toni Martín, Óscar (Rubén Moreno 67') i Manrique.

El Molinos, sense encert, va topar amb la defensa badalonina durant tota la primera part. I a l'inici de la segona part va rebre un gol que encara complicà més la situació. I mitjan de la segona part va arribar el segon que ja sentencià el matx.

AD LA LLÀNTIA 2-2

LA LLÀNTIA: Lloret, Serrano, Llavero, Omar (El Kasmy 73'), Jordi Cano (Delfin 84'), Ángel Vega (Chamarro 66'), Ibu, Jerreh, Salvia, Guedes (Bertolín 73'), Yusupha (Arafan 46').

Ángel Vega avançà els llantiencs, que durant molts minuts van controlar la situació. Però a la represa els visitants van passar a l'atac, van reduir els 68' i després es van avançar a poc del final amb un gol de penal. Pero van reaccionar els locals i Ibu va establir un empat just.