Derbi d'urgències a Rocafonda a la 3a Catalana

L'equip local en zona de descens rep el Pla d'en Boet, que també la frega

Aquest cap de setmana el derbi de la 3a Catalana de futbol és un derbi d'urgències ja que s'enfronten els dos equips mataronins pitjor situats i que lluiten per evitar el descens. Al camp del Rocafonda, l'equip local rep, a les 11:45 hores del diumenge, el Pla d'en Boet. Els locals són penúltims amb 19 punts i els visitants són quarts per la cua amb 24 punts, animats després d'haver derrotat el Lloreda la setmana passada. A la primera volta van guanyar els rocafondins per 1-3.

Futbol Pla d'en Boet - Rocafonda

També juga a casa, a les 12 hores del diumenge, la UD Molinos (4t amb 53 punts), que rep La Salut de Badalona (14è amb 25 punts), en un partit on els blanc-i-blaus haurien de continuar la seva bona ratxa i sumar la quarta victòria seguida.

I l'altre partit que es juga a Mataró és a La Llàntia a les 12:15 hores. L'equip local (8è amb 34 punts) repeteix després de la derrota davant el Molinos per 0-2, i busca refer-se davant el Santvicentí (12è amb 30 punts).

La UD Cirera (3r amb 55 punts) juga al camp del Poble Sec barceloní (10è amb 33 punts) el diumenge a les 18 hores, on intentarà aconseguir la seva sisena victòria seguida.

I finalment la UD Mataronesa (7è amb 39 punts) juga a Badalona al camp del Lloreda (5è amb 43 punts), el dissabte a les 18:30 hores, buscant la quarta victòria seguida.