Molinos guanya el derbi de 3a Catalana a La Llàntia

Cirera, Pla d'en Boet i Mataronesa també es fan amb els tres punts en una bona jornada

La 25a jornada de la 3a Catalana de futbol ens portava un derbi mataroní al Municipal de La Llàntià i allà l'equip del Molinos es va prendre al revenja de la derrota patida a la 1a volta al seu camp. Va emportar-se tres punts que li permeten mantenir-se en la lluita pel segon lloc, junt amb el Cirera, que també va guanyar el seu partit, i el Singuerlín. Per darrere tots tres del Young Talent Badalona Sud, que sembla un líder molt sòlid i gran candidat a l'ascens directe.
També Mataronesa i Pla d'en Boet van sumar els tres punts, i Rocafonda va ser el que va sortir més mal parat, ja que va perdre davant un rival directe en la lluita per evitar el descens.

Futbol La Llàntia - Molinos

AD LA LLÀNTIA 0-2 UD MOLINOS

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassan (Lamin 80'), Chamarro (Yusupha 69'), Ibra, Jordi Cano, Ibu, Jerreh, Bertolín (Delfín 46'), Arafan (El Kasmy 69'), Sàlvia, Said (Mpntes 84').
MOLINOS: Ramos, Keita (Marc 83'), Abel Moreno (Carmona 87'), Héctor, Artero, Roca, Bustos (Adrián García 87'), Sergio Cobo (Rubén Moreno 76'), Toni Martín, Óscar (Gorka 76'), Manrique.

Futbol La Llàntia - Molinos

El Molinos es va prendre la revenja de la derrota patida a casa a la 1a volta, en el primer derbi mataroní que perdia en molt de temps, i es manté en la lluita pel segon lloc que dóna dret a jugar la promoció d'ascens a 2a Catalana.
L'equip blanc-i-blau va obtenir un triomf molt treballat i més dificultós del que pot fer semblar el resultat final. Després d'una primera part sense gols, dos ex-jugadors del Mataró van decidir. Primer Sergio Cobo, també ex-jugador llantienc, va avançar l'equip visitant, i ja molt cap al final, quan La Llàntia pressionava buscant l'empat, Javi Bustos va posar la sentència.

Futbol La Llàntia - Molinos

UD CIRERA 2-1 PREMIÀ DE DALT

UD CIRERA: Toni (Jan Pol 46), Cristian Romero, Albertito, Kaddur, Isaac, Álvaro Yustos, Izar, Joel, Matas (Peque 80'), Aleix (Carlos Gómez 82'), Pol Esperalba (Othman 72').

El Cirera es manté en la lluita pel segon lloc després d'un complicat triomf davant l'equip premianenc, que va posar les coses difícils. Albertito va avançar l'equip local poc després del quart d'hora, però l'equip visitant va empatar en el darrer minut de la primera part. Però, després de rebre un gol "psicològic" que podia fer-los mal, Aleix Tarrés va replicar amb un altre en el primer minut de la segona part, i l'equip local ja va resistir fins al final.

PLA D'EN BOET 3-2 LLOREDA

PLA D'EN BOET: Jairo, Carlos, Ordóñez, Javi, Carrasco, Valencia, Marc Pérez (Eric 46'), Cortés, Valle (Vela 61'), Miquel (Farissi 75'), Moussa (Collado 84').

L'equip local va sumar tres punts molt importants, davant un rival de la zona alta, que li permeten respirar una mica allunyant-se de la zona de descens. I el triomf no va ser fàcil i els de groc i blau van haver de remuntar un gol badaloní fet als vint minuts. A la represa Carlos i Moussa van capgirar ben aviat el marcador amb dos gols en dos minuts (52' i 53'). Però el Lloreda va replicar de seguida i el gol de la victòria de Vela no va arribar fins als 77'.

180318Fu_Boet

SANTVICENTÍ 1-3 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Marcos, Koke, Navarro (Cobos 68'), Moya (Touré 57'), Aitor (Hidalgo 46'), Beltran, Nogales (Carlos 57'), Miguel, Axel (Palanco 46'), Badr, Marcelo.

Tercera victòria consecutiva de l'equip arlequinat que s'està afiançant cap a la part alta de la taula, amb 6 victòries en els 8 partits de la 2a volta. En aquesta ocasió va guanyar amb solvència al camp del Santvicentí, gràcies a una molt bona primera part. Marcelo va avançar el seu equip i després de l'empat local, Beltran i Moya en el darrer quart d'hora van obrir el marcador. A la represa la Mataronesa va controlar bé la situació.

POMAR 3-1 ROCAFONDA

ROCAFONDA: Houssain, Rosa (Soufian 73'), Almazan, Othman, Guillem Bou (El Harrak 58'), Bakali (Marc Bou 46'), Youssef (Ali 46'), Dembo, Canteros (Benguerel 57'), Wassa, Hamza.

Mal resultat davant un rival directe que envia els rocafondins a la penúltima posició. I aixó que el matx va començar bé amb gol de Dembo als 10'. Però en el darrer minut de la primera part i en el primer de la segona l'equip badaloní va capgirar el marcador, i va sentenciar cap al final, quan l'equip blanc-i-negre buscava l'empat.