La Mataronesa goleja el Pla d'en Boet en el derbi de la jornada de 3a Catalana

També Cirera, Molinos van sumar els tres punts i es mantenen prop dels dos primers llocs d'ascens i promoció

Meitat i meitat. La jornada de la 3a Catalana va ser bona per a tres dels equips mataronins i dolenta per als altres tres, dos dels quals, els que estan en pitjor situació van caure golejats. Una de les golejades de la jornada i de la temporada es va donar en el derbi local de la setmana, al Municipal del Camí del Mig, on una Mataronesa en molt bon moment va aixafar la resistència del Pla d'en Boet i el va derrotar per 7-1. També Cirera i Molinos van sumar tres punts importants per poder mantenir-se en la lluita per l'ascens.

Futbol Mataronesa - Pla d'en Boet

UD MATARONESA 7-1 PLA D'EN BOET CE

UD MATARONESA: Rabassa, Guti (Marcelo 36'), Alex Hidalgo, Navarro, Moya (Espín 73'), Aitor (Miguel 67'), Nogales, Axel (Sissoko 67'), Fort (Beltran 46'), Badr, Carlos.
PLA D'EN BOET: Moreno, Elías, Liso (Eric 52'), Collado (Farissi 46'), Carrasco, Valencia (Ordóñez 52'), Marc Pérez (Javi 46'), Cortés, Valle, Miquel, Moussa (Abilio Fernàndez 78').

Derbi amb poca història. Els arlequinats van marcar dos gols en el primer quart d'hora obra d'Axel i Moya, i ja van jugar a plaer davant un equip que no va tenir capacitat de reacció. A la represa, en 20 minuts tal com havia fet en la jornada anterior, Marcelo Luna va fer el seu segon pòquer de gols consecutiu, i Sissoko va completar la golejada. El gol de l'honor visitant va ser per Valle.

UD MOLINOS 5-2 SANTVICENTÍ

UD MOLINOS: Ramos, Keita (Sergi Carmona 77'), Abel Moreno (Sergio Cobo 64'), Héctor, Artero, Roca, Bustos, Gorka (Marc Fernàndez 64'), Toni Martín, Adrián García (Rubén Moreno 70'), Manrique.

Gran victòria del Molinos amb espectacular remuntada davant un equip visitant que es va avançar amb 0-2 al quart d'hora de joc. Dos gols de Toni Martín van igualaral descans i a la represa l'allau de joc de l'equip local es va materialitzar amb gols de Gorka, Bustos i Sergio Cobo. Aquests tres punts permeten l'equip de Raúl Santos continuar lluitant pels llocs de privilegi.

180312Fu_Molinosvestidor

VILASSAR MAR B 3-4 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Ximillo, Albertito, Kaddur, Isasc, Izar, Joel, Álvaro Yustos, Matas (Cristian Romero 58'), Aleix (Peque 84'), Pol Esperalba (Othman 86').

180312Fu_VilassarCirera

Després d'una primer part boja, al descans s'arribà amb empat a 3 gols, marcant per part cirerenca Matas, Aleix de penal i un defensa local en pròpia porta. A la represa les defenses es van centrar, però Aleix Tarrés va decidir amb un altre gol de penal. Al final el Cirera, que jugava amb deu per expulsió de Ximillo (48') va resistir com va poder davant la forta pressió vilassarenca, sumant tres punts que serveixen perquè l'equip d'Antonio Gonzàlez es mantingui en la lluita pels dos primers llocs.

180312Fu_Cireravestidor

POBLE SEC 2-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassan (Ibra 56'), Llavero, Chamarro, Jordi Cano, Vega (el Kasmy 78'), Lamin (Ibu 45'), Jerreh, Arafan, Salvia, Said (Omar 64').

L'equip llantienc es va avançar aviat amb gol d'Ángel Vega de penal, però de seguida van empatar els barcelonins. El partit a partir d'allà va ser un frec a frec constant i es va decidir ja molt a prop del final a favor de l'equip local.

ROCAFONDA 0-4 YOUNG TALENT BADALONA SUD

ROCAFONDA: Mérida, Benguerel, Riosa, Almazán, Marc Bou (Ali 45'), Alaghie, Guillem Bou (Wassa 65'), Águila, Touré (Escoruela 45'), Dembo, Canteros (Soufian 45').

Els rocafondins poc van poder fer davant el líder, que es va avançar abans del quart d'hora i ja va jugar a plaer, marcant dos gols més abans del descans i un quart al quart d'hora de la segona part.