Derbi de 3a Catalana al Camí del Mig entre Mataronesa i Pla d'en Boet

També juguen a casa Molinos i Rocafonda

Aquest cap de setmana tornen els derbis locals de la 3a Catalana de futbol, després de dues setmanes sense ells. El dissabte a les 16:30 hores al Camí del Mig s'enfrontaran la UD Mataronesa i el Pla d'en Boet. Tots dos equips vénen de guanyar fora de casa en l'última jornada, sumant tres punts que van servir els arlequinats per situar-se en zona còmoda i als de groc i blau per sortir de la zona de descens. La Mataronesa ara és 9è amb 33 punts i el Pla d'en Boet és 14è amb 21 punts.

Pla d'en Boet - Mataronesa

Hi ha dos partits més a la nostra ciutat. El mateix dissabte a la tarda a les 16 hores el Rocafonda que està en zona de descens (16è amb 19 punts) rep el Young Talent Badalona Sud (líder amb 54 punts) en un matx molt complicat.
La UD Molinos, que el passat diumenge va veure suspès el seu partit a casa, a falta d'un minut per al final, quan el dominava per 2-1, repeteix al Municipal de Vista Alegre- Molins. L'equip blanc-i-blau (4t amb 44 punts) rebrà el diumenge a les 12 hores el Santvicentí (10è amb 30 punts).

Els altres dos equips mataronins del grup juguen fora de casa, amb clares possibilitats de puntuar. La UD Cirera (3r amb 49 punts) juga el diumenge a les 17:15 hores al camp del Vilassar de Mar B (13è amb 28 punts). I l'AD La Llàntia (7è amb 34 punts) juga el diumenge a les 18 hores al camp del Poble Sec (11è amb 29 punts).