Triomf molt treballat del CE Mataró al camp del cuer

L'equip groc-i-negre redueix a tres punts la diferència amb el líder que ha perdut a casa

180304Fu_SAdria-CEM2

El CE Mataró tenia un partit en teoria fàcil al camp del cuer, un equip que només compta amb 6 punts. Però està clar que en el futbol no hi ha enemic petit (i sinó mirin el que li passà al Barça a Las Palmas) i l'equip groc-i-negre, tot i tenir-ne 40 més que el seu rival, ha hagut de patir de valent per poder acabar sumant-ne tres més.

De tota manera són molt valuosos, ja que ela Guineueta ha perdut per 1-3 a casa davant el Sarrià i per tant la diferència entre el Mataró i el líder queda reduïda a només tres punts.

180304Fu_SantAdriàCEM

L'equip adrianenc s'ha avançat poc després de la mitja hora aprofitant una de les seves poques ocasions, però per sort Youssef, que està en bona ratxa golejadora, ha marcat per quart partit consecutiu per igualar poc abans del descens.

A la represa el Mataró com no podia ser d'altra manera ha buscat el gol. Ha tingut un penal, que Palanco no ha pogut transformar, però al final el premi ha acabat arribant amb una rematada també de Palanco, quan mancava un quart d'hora per acabar el partit. I així per segona setmana consecutiva l'equip groc-i-negre sumava els tres punts remuntant amb dos gols  l'inicial del contrari.

SANT ADRIÀ 1-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Lluís (Tapha 87'), Kiku, Isma, Marcel, Sergi Sànchez (Pedro 46'), Sergio Gonzàlez, Ignasi (Maldonado 46'), Bargalló, Palanco (Cristian Fernàndez 84') i Youssef.
GOLS: 34' Ramos (1-0); 44' YOUSSEF (1-1); 74' PALANCO (1-2).