El Cirera goleja el Rocafonda en el derbi de 3a Catalana

La Mataronesa dóna la sorpresa de la jornada guanyant al camp del líder

La jornada de 3a Catalana ens portava un derbi local al camp dels Salesians, on la UD Cirera, que actualment utilitza aquell camp com a local, va golejar el Rocafonda després d'un gran partit dels grocs.

També la UD Molinos l'altre equip mataroní que lluita pels primers llocs va guanyar el seu partit, però la gran sorpresa de la jornada la va donar la UD Mataronesa, que va guanyar al camp del Singuerlín, que era el líder de la categoria. Un triomf que permet a Cirera i Molinos acostar-se molt al segon lloc, que dóna dret a jugar la promoció d'ascens.

Futbol Cirera - Rocafonda

UD CIRERA 6-0 CF ROCAFONDA

UD CIRERA: Toni (Jan Pol 61'), Isaac, Kaddur, Albertito (Matas 61'), Ximillo, Álvaro Yustos, Joel, Baba, Izar (Albert Garrido 61'), Pol i Aleix (Othman 61').
CF ROCAFONDA: Mérida (Suárez 46'), Benguerel, Rosa, Almazán, Marc Bou, Guillem Bou (Touré 46'), Águila (Canteros 57'), Dembo, Paby (Alaghie 29'), Soufian, Víctor Ariel (Wassa 72').

El Cirera va aixafar el Rocafonda en el derbi en una primera part primorosa. Un golàs d'Aleix des de fora de l'àrea als 8' va posar en marxa la màquinaria de l'equip groc que ho va brodar fins al descans. I Izar, Pol, altre cop Izar i altra vegada Aleix, van posar el 5-0 al marcador. A la represa en aviat Yustos va fer pujar el sisè al marcador i després l'equip groc ja va frenar el seu ritme.

Fotos del partit Cirera - Rocafonda (Dani Ferrer)

UD MOLINOS 3-2 VILASSAR DE MAR B

UD MOLINOS: Ramos, Abel Moreno, Héctor, Artero, Roca, Javi Bustos (Isra 61'), Sergio Cobo (Óscar 46'), Toni Martín (Uri Martín 80'), Adrián Garcia (Augusto Campos 46'), Manrique i Ruben Moreno.

Victòria treballada de l'equip blanc-i-blau davant un equip vilassarenc, que no es va rendir fins al final. Bustos va marcar en fred, però l'equip visitant va replicar de forma quasi immediata. Toni Martín abans del descans i als 20' de la represa va fer pujar el 3-1 al marcador, que ja va aclarir el panorama només una mica espatallat ja al tram final per ujn gol en pròpia porta.

LA LLÀNTIA 3-4 ARENYS DE MAR

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassan (Bertolín 70'), Llavero, Cámara, Jordi Cano, Omar (Chamarro 72'), Ibu, Arafan (Serrano 59'), Sálvia, Yusupha (Vega 59'), Said.

Derrota dolorosa de l'equip llantienc. L'equip arenyenc va marcar dos gols en el primer quart d'hora i el partit es va posar complicat per als locals. Dos gols de Cámara, i un de Bertolín, amb un dels visitants pel mig, van posar l'empat a 3, quan restaven deu minuts. Però en el temps afegit els arenyencs van fer el del triomf.

SINGUERLÍN 1-2 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Marcos, Guti, Koke, Hidalgo, Navarro (Carrasco 79'), Aitor (Àxel 62'), Espín, Jonatan, Modibo, Miguel, Fort.

Gran victòria de l'equip arlequinat al camp del líder, que a més va començar marcant als deu minuts de joc. Però Hidalgo i Aitor van capgirar el marcador abans del descens. I a la represa la Mataronesa va saber defensar amb ordre davant un equip local cada vegada més nerviós.

180218Fu_Mataronesavestidor

YOUNG TALENT 5-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Marc Pérez (Fernàndez 64'), Javi, Ordóñez, Carrasco, Valencia, Cortés, Farissi, Vela (Elias 46'), Miquel, Moussa.

Resultat exagerat el que va rebre el Pla d'en Boet al camp del nou líder. L'equip badaloní va marcar dos gols abans del descans. L'equip mataroní va intentar reduir i ho va aconseguir quan faltava menys d'un quart d'hora gràcies a un gol en pròpia porta. Però això va fer despetar l'equip local que va marcar tres gols en els darrers minuts.