Derbi de 3a Catalana entre Cirera i Rocafonda al camp dels Salesians

També juguen a casa la UD Molinos i l'AD La Llàntia

La 21a jornada de la 3a Catalana ens porta un altre derbi local. En aquesta ocasió la UD Cirera, que continua jugant com a local al cap de Salesians per les obres al Municipal de Cirera, rebrà el Rocafonda el diumenge a les 12:30 hores. L’equip cirerenc encara opta a un dels dos primers llocs, mentre que els rocafondins lluiten per evitar el descens.

De moment els cirerencs estan quasi infalibles en els derbis locals: n'han jugat 7 i n'han guanyat 6 i només han perdut per 1-0 al camp del Molinos.

Futbol Cirera - Mataronesa

També juguen a casa l’AD La Llàntia que rep a les 12:15 hores l’Arenys de Mar i la UD Molinos, també candidat a lluitar per l’ascens, que rep el Vilassar Mar B a les 12 hores.

La UD Mataronesa i el Pla d’en Boet es desplacen al camp dels dos primers classificats: Singuerlín (diumenge a les 12 h) i Young Talent (dissabte 18 hores) respectivament,

Recordem que la classificació està així: Singuerlín i Young Talent Badalona Sud 45; Lloreda 43; MOLINOS 41; CIRERA 40, Cabrils 34, Premià Dalt i LA LLÀNTIA 31, Santvicentí i MATARONESA 27; Arenys Mar 24, Poble Sec 23, Vilassar B 22, ROCAFONDA 19, PLA D’EN BOET i La Salut 17, Pomar 15, Calella 14.