El CE Mataró no pot fallar el diumenge en el seu desplaçament

Visita el Sant Andreu de la Barca, un equip de la zona baixa de la 2a Catalana, i el femení juga a casa

­­­­El diumenge a les 12 hores el CE Mataró torna a la competició de la lliga de 2a Catalana amb un desplaçament, corresponent a la 21a jornada, que, d’entrada, sembla força assequible al camp del Sant Andreu de la Barca.

Futbol CE Mataró - SA Barca

L’equip del Baix Llobregat està situat en el 14è lloc amb 21 punts, mentre que l’equip mataroní ocupa la 2a plaça amb 40 punts. A la primera volta l’equip groc-i-negre va guanyar per 8-0, en la que ha estat la gran golejada de la temporada, i això potser farà més complicat el partit per les ganes de revenja que deuen tenir el rival. Però els santandreuencs han perdut a casa contra tots els equips de la zona alta i el Mataró no es pot permetre una ensopegada.

Recordem que la classificació en els seus primers llocs està així: Guineueta 46, CE MATARÓ 40, Europa B i ARGENTONA 38, Districte 030 CE 37, Llefià 36, SANT POL 35, MASNOU 34.

Els altres implicats en la lluita per l’ascens tenen aquests partits: SANT POL- Montcada; Llefià- Europa B, Canyelles- ARGENTONA, Guineueta- Besós BV, Parc- Districte 030 CE.

L'equip femení, líder de 2a Catalana, juga a casa

L’equip femení del CE Mataró lidera el seu grup de la 2a Catalana amb 33 punts, amb 6 més que la UD Molinos, tot i que l’equip groc-i-negre té un partit menys jugat.
Aquest diumenge a les 18:45 hores l’equip mataroní rep el Young Talent Badalona, que és el 9è classificat i per tant sembla que pot continuar la seva marxa. El Molinos juga al camp de l’Albirrojita, que és 11è, i també sembla que pot sumar tres punts més.