Mataronesa i Rocafonda, a casa, i Molinos i La Llàntia, fora, van sumar els tres punts

La jornada de 3a Catalana de futbol va ser força profitosa per als equips de la nostra ciutat, que van aconseguir quatre victòries importants (Mataronesa, Rocafonda, a casa, Molinos i La Llàntia, a fora) i només Cirera i Pla d'en Boet van perdre davant equips de la zona alta.

Futbol Mataronesa - Cabrils

UD MATARONESA 3-2 CABRILS

UD MATARONESA: Rabassa, Guti, Koke, Hidalgo (Navarro 75'), Àlex (Sissoko 75'), Aitor (Cristian Moreno 86'), Espín, Beltran, Nogales, Miguel, Fort.

Important triomf de l'equip arlequinat davant un equip de la zona alta, que es va avançar amb un 0-2 al quart d'hora de joc.

Però l'equip local va reaccionar abans del descans i va empatar amb gols de Koke i Nogales. I a la represa Jonatan Beltran va marcar al quart d'hora de joc i en la darrera mitja hora la Mataronesa va saber mantenir l'avantatge.

ROCAFONDA 1-0 LA SALUT

ROCAFONDA: Mérida, Benguerel, Almazán, Marc Bou, Alhagie (Canteros 65'), Àguila, Dembo, Paby, Soufian (Touré 81'), Hamza (Guillem Bou 65'), Víctor Ariel.

Després d'un partit molt competit, un gol de Xavier Àguila a falta de deu minut per acabar el partit va donar tres punts molt importants a l'equip local, que li permeten allunyar-se de la zona de descens i fins i tot superar un dels rivals ciutadans, el Pla d'en Boet.

PLA D'EN BOET 4-5 SINGUERLÍN

PLA D'EN BOET: Moreno, Marc Pérez, Carlos, Lliso (Javi 46'), Carrasco, Valencia (Abilio 80'), Eric (Ordóñez 69'), Farissi (Reys 46'), Cortés (Vela 46'), Miquel i Moussa.

Partit vibrant el viscut a Pla d'en Boet, on l'equip local, que està lluitant per evitar el descens, va plantar cara al líder, sobretot gràcies a una sensacional mitja hora a la segona part.
Eric va marcar un gol en fred. El líder va quedar una mica tocat, però va anar reaccionant i en els darrers deu minuts de la primera part es va desencadenar i va marcar tres gols abans del descans. I només començar la segona part van fer l'1-4. Aleshores el Pla d'en Boet va demostrar tot el que pot fer i Miquel, Moussa i Vela van igualar el marcador. Lamentablement es van quedar sense premi per un gol visitant quan faltaven cinc minuts per al final.

ARENYS DE MAR 1-6 MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Gómez, Marc, Abel Moreno, Héctor, Rubén Moreno (Adrián Garcia 66'), Roca, Bustos (Keita 66'), Sergio Cobo, Toni Martín (Uri Martín 73'), Óscar (Isra 60'), Manrique.

Gran triomf del Molinos, que li permet mantenir-se prop dels primers i ser altra vegada el primer equip mataroní de la classificació. Els de blanc-i-blau van sortir forts, i Marc  i Héctor van posar el 0-2, que van reduir els arenyencs abans del descans.
A la represa el Molinos no va trobar aturador al seu joc i Sergio Cobo, amb un "hat-trick", i Toni Martín, van arrodonir l'espectacular golejada.

LLOREDA 2-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Albert Garrido, Izar, Albertito, Peque, Álvaro Yustos, Matas (Baba 73'), Othman (Pol 68'), Joel, Kaddur, Aleix (Ximillo 83').

L'equip cirerenc visitava el camp d'un rival directe que portava ja 10 jornades sense perdre, en un partit molt important en la lluita per l'ascens.
Va ser un partit molt intens, tot i el fred regnant. Joel va avançar els visitants abans de la mitja hora recollint un bon servei d'Aleix. Després moltes ocasions per ambdues parts, quan el Cirera ja tocava el triomf va rebre dos gols en el temps afegit que el van deixar amb la mel als llavis.

CALELLA 1-2 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Llavero, Cámara, Jordi Cano, Angel Vega, Ibu, Jerreh, Arafan, Salvia, Tusupha, Said.

Després d'una primera part sense gols, es va animar la cosa a la represa i Cámara i Ibu van posar el 0-2 per als llantiencs encarrilant molt bé el triomf. Faltant deu minuts els calellencs van reduir i van posar emoció al tram final, però els punts van venir cap a Mataró.