Els derbis de 3a Catalana els guanyen Cirera i Rocafonda

Els cirerencs, i també el Molinos, continuen en la lluita pel títol i la plaça de promoció, i el Rocafonda surt de la cua

La jornada de 3a Catalana de futbol ens tornava a portar dos derbis mataronins i en ells el Cirera i el Rocafonda es van imposar a Mataronesa i La Llàntia. En els altres dos partits Molinos va guanyar a casa i Pla d'en Boet va perdre fora, i per tant el balanç ha tornat a quedar equilibrat amb tres derrotes i tres victòries, que permeten a Cirera i Molinos continuar lluitant per l'ascens i la promoció, i al Rocafonda sortir de la cua.

Futbol Cirera - Mataronesa

UD CIRERA 2-1 UD MATARONESA

UD CIRERA: Toni, Cristian Romero (Albert Garrido 44'), Albertito, Kaddour, Peque, Izar, Baba (Aleix 60'), Joel, Matas (Othman 60'), Alvaro Yustos, Pol (Ximillo 85').
UD MATARONESA: Rabassa, Koke (Fort 79'), Hidalgo (Carrasco 85'), Cobos, Àlex, Aitor (Sergio 67'), Espín, Nogales, Miguel, Cámara (Ibra 51'), Badr.

Segona victòria agònica del Cirera en pocs dies, després de l'aconseguida entre setmana davant el Young Talent. La Mataronesa va començar millor i es va avançar als 24' amb gol de Cobos a la sortida d'una falta. A partir d'allà el Cirera es va bolcar sobre la porteria visitant però els gols no van arribar fins el temps afegit, quan la Mataronesa jugava en inferioritat per expulsió de Moussa i defensava com podia. Però Joel i Aleix van acabar trencant la resistència arlequinada.

AD LA LLÀNTIA 0-1 ROCAFONDA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassan (Chamarro 62'), Llavero, Xavier Artero (Said 52'), Jordi Cano, Àngel Vega (Jawara 71'), Ibu, Jerreh, Arafan (Ibra 62'), Salvia, Yusupha (Omar 82').
ROCAFONDA: Mérida, Rosa, Almazán, Hamza, Aguila, Touré (Guillem Bou 69'), Demba, Soufian (Paby 45'), Chennaki, Youness (Canteros 69'), Víctor.

Aquest segon derbi també es va decidir en els darrers instants. Després d'un matx intens i de domini de les defenses, a falta de dos minuts Miguel Ángel Canteros va marcar el gol del triomf visitant, que els permet sortir de la cua i respirar una mica.

Futbol La Llàntia - Rocafonda

UD MOLINOS 1-0 CALELLA

UD MOLINOS: Ramos, Marc, Abel Moreno, Héctor, Adrià Artero (Rubén Moreno 79'), Roca, Bustos, Isra (Keita 86'), Gorka (Sergio Cobo 46'), Manrique (García Mesa 72'), Adriàn Garcia (Óscar 58').

Un gol de Javi Bustos va servir per derrotar l'equip calellenc, que és el nou cuer de la categoria, però que va donar guerra fins la final. Els blanc-i-blaus es mantenen en la lluita per l'ascens.

CABRILS 3-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Moreno, Javi, Carlos (Moussa 46'),  Collado (Ordóñez 80'), Reyes, Valencia (Liso 85'), Marc Pérez, Vela (El Farissi 62'), Cortés, Miquel, Elías.

Va començar bé el partit, ja que Miquel va avançar els seus. Però els cabrilencs, que estan a la zona alta, van prémer l'accelerador i al descans ja dominaven per 3-1 i van saber aguantar bé a la segona part.