El CE Mataró esgarrapa un punt important al camp del líder

El club groc i negre no es desenganxa de la lluita per la primera plaça que dóna l'ascens directe

Guineueta - Mataró

El CE Mataró visitava aquest diumenge el camp del líder destacat de la categoria amb l'objectiu de no despenjar-se de la lluita per la primera plaça d'ascens directe. En un partit molt disputat, finalment els d'Alberto Aybar han tornat amb un punt valuós, sobretot tenint en compte que han salvat el golaverage directe.. i han estat capaços de marcar dos gols en un camp on l'equip propietari només n'havia encaixat un en els vuit partits anteriors, en set dels quals, per tant, havia deixat l'equip contrari a zero.

Els locals s'han avançat abans del quart d'hora amb un xut des de la frontal, però Dani ha escurçat diferències al cap de poc, després de controlar una bona passada d'Aitor dins de l'àrea. Però, de nou els locals han tornat a superar Joel abans de la mitja hora de joc, ara des del punt de penal, cosa que els ha permès arribar al descans 2-1.

A la segona meitat, Sergio González –un dels fitxatges més recents de l'equip– ha fet l'empat a 2 que acabaria sent definitiu recollint un refús dins de l'àrea després d'un córner. Quedava encara mitja hora pel final, i l'equip mataroní ha seguit anant a més i buscant la porteria de la Guineueta. L'ocasió més clara pel Mataró ha estat als peus de Bargalló, però el seu xut ha marxat fora. Al final repartiment just de punts entre dos equips que han demostrat que volen i poden pujar de categoria.

EE GUINEUETA 2-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Yustos, Kiku, Sergio López, Isma Aguilar, Parri, Sergio González (Maldonado, 71'), Dani (Sergi Sànchez, 71'), Aitor González (Youssef, 83'), Bargalló i Palanco.

GOLS: 13' Andrade (1-0); 17' DANI (1-1), 27' Jose Manuel (2-1); 50' SERGIO GONZÁLEZ (2-2).