El CE Mataró guanya el derbi femení al camp del Molinos

L'equip groc-i-negre es consolida en el primer lloc del grup de 2a Catalana

Futbol fem Molinos - CE Mataró

El passat diumenge a la tarda al Municipal de Vista Alegre- Molins, amb un molt bon ambient a les grades, es va viure un interessantíssim derbi de la 2a Catalana femenina de futbol entre la UD Molinos i el CE Mataró, que eren els dos equips que comandaven la classificació.

L'equip groc-i-negre que arribava com a líder va aconseguir el triomf per 1-2 i d'aquesta manera obre una mica de forat i comença a somiar en l'ascens.

Es va avançar l'equip ben aviat amb un gol de Patrícia López, però l'equip groc-i-negre va empatar poc abans del descans gràcies a Rosario Espinosa. A la segona part la victòria hagués pogut caure de qualsevol costat i va decidir el matx un gol en pròpia porta de l'equip local.

UD MOLINOS 1-2 CE MATARÓ

UD MOLINOS: Sandra Sanz, Glòria Almendro, Sílvia Montero, Paula Delgado, Patrícia López, Marta Mateos, Raquel Rodríguez, Sara Montero, Sílvia Salvador, Eva Guerrero, Marta Comas. Després entraren Berta Sànchez, Noèlia Montoya i Laura Martínez.
CE MATARÓ: Magaly Vonza, Sandra Blanch, Cristina cerdà, Andrea Àlvarez, Gisela Gonzalvo, Judit Martínez, Ariadan Velasco, Dori Apolo, Laia Garcia, Ceney Fanlo i Olga Gómez. Després entraren Sara Armoa, Cinthia Candelaresi, Rosario Espinosa.

El CE Mataró és líder i UD Molinos tercer

180122Fu_CEMfemení

Ara el CE Mataró domina amb 30 punts en 11 partits, per davant del Martinenc B que en té 24, però amb 12 partits jugats, i la UD Molinos que en té 23, amb 10 partits jugats, i la Penya Rec. Sant Feliu de Llobregat que també en té 23, però en 12 partits jugats. La Resta d'equips ja queden molt lluny.