El CE Mataró obté el primer triomf de l'any 2018 amb golejada

Ha superat la Fundació Hermes en un bon partit on ha gaudit de moltes ocasions de gol

El CE Mataró ha obtingut el primer triomf de l'any 2018, reaccionant a la derrota patida a Masnou la setmana passada, i continua ficat de ple en la lluita per l'ascens. Ha superat la Fundació Hermes de Montgat en el darrer derbi masremenc de la primera volta i ha fet jugant un bon partit, disposant de moltes ocasions de gol i acabant amb golejada.

Futbol CE Mataró - Hermes

L'equip groc-i-negre s'ha mostrat molt superior des del primer moment i ha superat amb facilitat la defensa visitant, creant moltes ocasions de gol. La primera en una volea espectacular d'Aitor que ha refusat el porter, la segona en un possible penal sobre Palanco no sancionat, i la tercera en una rematada de Palanco a plaer, que ha refusat un defensa sobre la ratlla de gol.

Però la insistència ha acabat donant fruit i el mateix Palanco ha culminat una esplèndida jugada molt ben trenada, rematant en la boca de gol una centrada de Víctor Yustos. I encara abans del descans Bargalló n'ha tingut un parell més, primer rematant fora sota pals i després trobant-se amb el porter visitant en un u contra u. A l'altra àrea només hi ha hagut una ocasió clara en la qual Joel va estar molt encertat evitant l'empat davant el davanter centre visitant.

A la represa l'Hermes ha empatat als 8 minuts en el llançament d'una falta directa. Però l'equip local ha reaccionat de seguida i dos minuts després Bargalló ha tornat a avançar el seu equip amb una magnífica volea des de la frontal que ha entrat entre un bosc de cames i enganxada a la base del pal. I el Mataró, amb un joc molt fluïd, ha continuat atacant i només han hagut de passar cinc minuts perquè Kiku rematés un córner molt ben llançat per Parri i fes pujar el tercer.

Quedava mitja hora i l'equip visitant ha obert línies però no ha arribat a crear cap ocasió clara de gol. I en canvi el Mataró amb més espais n'ha tingut una a peus de Youssef, que en immillorable posició ha xutat alt. Però ja en temps afegit a la sortida d'un córner Bargalló ha arrodonit la golejada.

La setmana vinent el Mataró repeteix a casa davant el Canyelles i ha de sumar tres punts més per mantenir-se a roda de la Guineueta, que és el líder.

CE MATARÓ 4-1 FUNDACIÓ HERMES

CE MATARÓ: Joel, Víctor Yustos, Kiku, Isma (Sergio López 74'), Marcel (Dani 80'), Parri, Sergio Gonzàlez (que ha debutat), Aitor (Lluís 80'), Palanco (Youssef 72'), Bargalló i Ricky (Ignasi 67').
GOLS: 29' PALANCO (1-0); 53' Negro (1-1); 55' BARGALLÓ (2-1); 62' KIKU (3-1); 90+2' BARGALLÓ (4-1).