La Mataronesa guanya un derbi trepidant de 3a Catalana al camp del Molinos

En l'altre derbi local de 3a Catalana La Llàntia i Pla d'en Boet han empatat, i Rocafonda surt de la cua guanyant a Premià de Dalt

La 16a jornada de la 3a Catalana, la primera de l'any 2018, ens portava dos derbis locals que es preveien d'alta intensitat, com així ha estat. I en els dos hi ha hagut sorpresa, ja que els equips visitants, pitjor classificats que els locals, han pogut puntuar: la Mataronesa ha guanyat al camp del Molinos i el Pla d'en Boet ha empatat a La Llàntia.

Futbol Molinos - Mataronesa

L'altre equip mataroní que jugava, el Rocafonda, ha obtingut una important victòria, amb golejada, a Premià de Dalt, que li serveix per abandonar la cua. El sisè equip mataroní, la UD Cirera, que rebia el líder, ha ajornat aquest partit per les obres que s'estan efectuant en les instal·lacions del Municipal de Cirera.

UD MOLINOS 2-3 UD MATARONESA

UD MOLINOS: Dani Ramos, Marc, Abel Moreno, Héctor (Javi Bustos 46'), Adrià Artero, Roca, Isra (Keita 65'), Adrián García, Toni Martín, Óscar, Sergio Cobo.
UD MATARONESA: Marcos, Hidalgo (Espín 76'), Cobos, Àlex (Axel 86'), Beltran, Nogales (Fort 74'), Moya, Ibra (Cámara 74'), Badre, Marcelo, Carlos.

La Mataronesa s'ha pres la revenja de les dues derrotes patides la temporada passada davant el Molinos, i ha guanyat un derbi trepidant al Municipal de Vista Alegre- Molins, superant l'equip mataroní millor classificat de la 3a Catalana.

L'equip arlequinat ha sortit amb força i abans del quart d'hora ja havia marcat dos gols obra d'Àlex Moya i Ibra Touré. I amb aquest avantatge de 0-2 han arribat al descans, ja que han sabut frenar bé els intents locals.

A la represa l'equip molinenc s'ha posat les piles i amb gols d'Óscar i Javi Bustos, l'ex-jugador de Cirera i Mataró que debutava avui, han aconseguit empatar quan faltava poc per al final. Però l'equip visitant, quan els locals buscaven el triomf, han aprofitat la seva ocasió i Marcelo Luna, un altre ex-jugador del Mataró, ha sentenciat el partit ja en temps afegit.

AD LA LLÀNTIA 2-2 PLA D'EN BOET

AD LA LLÀNTIA: Rubén Lloret, Hassan, Llavero, Serrano (Ibra 57'), Jordi Cano, Angel Vega (Arafan 46'), Ibu (Omar 76'), Jerreh, Salvia, Yusupha (Artero 65'), Said.
PLA D'EN BOET: Jairo, Javi (Marc Pérez 46'), Carlos, Collado, Carrasco, Valencia (Ordóñez 79'), Miquel, Reyes, Vela, Eric, Moussa.

Intens partit també el disputat al Municipal de La Llàntia en un derbi que ha acabat en taules i amb tres jugadors expulsats.

L'equip visitant s'ha avançat quan Eric Jiménez ha marcat un gol en fred, que per uns moments ha deixat descol·locat l'equip local. Però els llantiencs han empatat de penal transformat per Vega als 23' i, després de l'expulsió de Collado (28') que els ha deixat en superioritat, han capgirat el marcador amb gol de Said als 34'.

Futbol La Llàntia - Pla d'en Boet

A la represa ha anat augmentant la tensió, i l'equip local ha vist com li eren expulsats per acumulació Hassa i Salvia. I l'equip visitant ho ha aprofitat per empatar gràcies a un gol de Marc Pérez quan faltaven deu minuts per al final.

PREMIÀ DALT 1-4 ROCAFONDA

CF ROCAFONDA: Édgar Mérida, Benguerel, Rosa (Escoruela 70'), Gerard Almazán, Soto (Touré 78'), Águila (Marc Bou 46'), Díaz, Dembo, Paby (Francisco 53'), Bermúdez i Youness.

Ha començat bé l'any per al Rocafonda, que ha guanyat per goleada a Premià de Dalt i pot sortir de la darrera posició de la taula i pensar en la salvació. I no ha estat fàcil, ja que l'equip premianenc s'ha avançat al marcador i ha arribat al descans amb l'avantatge d'1-0.

Però a la represa s'ha transformat l'equip rocafondí. I des del moment en què Víctor Ariel Díaz ha empatat, al quart d'hora de la segona part, l'equip blanc-i-negre ha jugat a plaer davant un equip local accelerat. I Bermúdez, amb dos gols, i Yaya Touré, han plasmat la superioritat al marcador.