El CE Mataró no comença bé el nou any a Masnou

Ha perdut per 3-1 en el derbi maresmenc, davant un rival directe en la lluita per l'ascens

El CE Mataró no ha pogut començar bé l'any 2018 i ha perdut per 3-1 al camp del Masnou, un altre dels equips que aspiren a l'ascens a 1a Catalana, i que s'ha mostrat molt sòlid en el partit jugat el diumenge al migdia sota la pluja.
L'equip groc-i-negre, que en els sets partits jugats fora de casa en el primer tram del campionat només havia encaixat un gol, n'ha encaixat tres davant una davantera molt incisiva, i ha patit la segona derrota fora de casa en el que portem de campionat.

180107Fu_MasnouCEM1

L'equip masnoví, que la temporada passada estava a 1a Catalana i vol recuperar la plaça en aquella categoria, afrontava aquest partit tres punts per sota de l'equip groc-i-negre, que estava en segon lloc de la classificació. L'equip local per tant estava força necessitat dels tres punts, per no perdre contacte amb els equips de dalt, i havia tancat l'any amb una important victòria al camp del líder i arribava al partit carregat de moral.

I el matx no ha començat bé per al CE Mataró, ja que en el primer atac de l'equip local un potent xut des de fora de l'àrea s'ha enverinat en tocar a terra amb el camp mullat i Pol l'ha pogut refusar però Pompido, més atent que la defensa, ha rematat el primer gol.

Però a poc a poc el Mataró s'ha anat refent i abans del quart d'hora a la sortida d'un córner Kiku Parcerisas amb una gran rematada de cap ha empatat el partit. I fins al descans el Mataró ha controlat força bé la situació però sense arribar a crear massa perill, amb excepció de jugades a pilota aturada.

180107Fu_MasnouCEMGolMat

Però quan semblava que s'anava al descans amb el marcador igualat, en un contraatac de la rapidíssima davantera local i en una centrada des de la dreta Pompido s'ha avançat a Tapha i ha posat per davant novament l'equip masnoví.

180107Fu_MasnouCEMGolMas

Jugant per sota en el marcador l'equip d'Alberto Aybar ha hagut d'obrir línies i l'equip local ha trobat forats, fins que a la sortida d'un córner Enrique Barry, un dels jugadors de menys altura sobre el terreny de joc, ha rematat de cap el tercer gol. Després, en la darrera mitja hora, el Mataró ho ha intentat, ha dominat, però ha topat amb una defensa molt ben posicionada i un porter molt segur, i el marcador ja no s'ha mogut.

180107Fu_MasnouCEM3

Ara el CE Mataró afrontarà dos partits a casa, davant Hermes i Canyelles, en el final de la primera volta i l'inici de la segona, en els quals ha de sumar els sis punts si no vol veure com se li escapen les opcions de lluitar per l'ascens.

MASNOU 3-1 CE MATARÓ

MASNOU: Sergio Cano, Yassin, Osuna, Mati, Lombardo, Guti, Romero (Ousman 84'), Héctor, Pompido (Fede 74'), Mendo (Moha 84'), Enrique (Joel 74').
CE MATARÓ: Pol, Víctor Yustos, Kiku, Tapha, Marcel (Ignasi 73'), Parri, Isma, Aitor, Palanco (Sergio López 85'), Youssef (Ricky 58'), Dani (Bargalló 58').
GOLS: 2' Pompido (1-0); 13' KIKU PARCERISAS (1-1); 44' Pompido (2-1); 61' Enrique Barry (3-1)