El CE Mataró torna a l'activitat el diumenge al Masnou

Després de 8 temporades es recupera un derbi maresmenc que s’havia jugat a 3a Divisió

­­­­El diumenge a les 12 hores el CE Mataró retorna a la competició amb un interessant derbi maresmenc en la 2a Catalana de futbol. L’equip groc-i-negre visita el camp del Masnou i així es recupera un enfrontament que feia 8 temporades que no es veia i que s’havia arribat a jugar tres vegades a la 3a Divisió.

Futbol CE Mataró - Argentona

Actualment el Mataró és segon a la classificació amb 30 punts a un sol punt del líder, l’Europa B, tot i que està empatat en el segon lloc amb la Guineueta que té un partit pendent i de guanyar-lo es podria fer amb el lideratge. L’equip masnoví és 6è amb 27 punts i és un altre dels equips que aspiren a l’ascens, per tal de retornar a la categoria de 1a Catalana, que van perdre la temporada passada.

El CE Mataró està tenint un gran comportament a camp contrari on ha jugat 7 partits, dels quals n’ha guanyat 4, n’ha empatat 2 i n’ha perdut només un, per 1-0 al camp del Llefià. I aquest és l’únic gol que ha encaixat fora de casa. Ara ja porta quatre partits consecutius com a visitant sense rebre cap gol. El Masnou, per la seva part, a casa seva ha jugat 7 partits, amb 4 victòria, 2 empats i una sola derrota (per 0-2 davant el Sarrià).

Antecedents històrics

 

Com es pot veure en els 11 partits jugats el Mataró ha guanyat 4 vegades, ha perdut 6 i n’ha empatat 1.

La darrera victòria en terreny masnoví es va produir el mes d'abril del 2008 per un contundent 1-4. L'equip groc-i-negre el formaven Imanol, Sauras, Víctor Durán, Kiku Rimblas, Quique, Gely, Mourad, Carrión, Landi (Rodri), Marc Esteban (Uri), Callicó (Ramón Rovira).  I van marcar Mourad, Landi, Callicó i Carrión.