El CE Mataró guanya el partit benèfic de la Creu Roja

Ha superat en la matinal de Sant Esteve la selecció de Mataró per 4-1

171226Fu_CEMSeleccio2

Com sol ser habitual en els darrers anys el dia de Sant Esteve, el Municipal del Centenari ha estat seu del partit benèfic de la Creu Roja, i en ell l'equip del CE Mataró, lògicament molt més conjuntat, ha superat per 4-1 la selecció de Mataró.

Ha estat un partit entretingut, amb un equip groc-i-negre que ha estat superior a la primera part, disposant de diverses ocasions de gol, dues d'elles transformades per Palanco i Aitor i algunes altres, la majoria a peus de Youssef, ben resoltes per Imanol Castilla.

171226Fu_CEMSelecció1

A la represa han canviat gairebé tots els jugadors i la selecció, que dirigia Manel Relva el preparador de la UD Mataronesa, s'ha acostat amb més perill i Soufian ha reduït distàncies. Però al tram final, l'equip groc-i-negre ha tornat a prémer l'accelerador i Ricky, transformant un penal comès sobre ell mateix, i Bargalló, han establert el 4-1 definitiu.

CE MATARÓ EF 4-1 SELECCIÓ DE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Víctor Yustos, Kiku Parcerisas, Tapha, Kiku Rimblas, Parri, Sergi Sànchez, Aitor Gonzàlez, Dani, Youssef i Palanco. A la segona part han entrat Joel, Kevin, Koka, Sergio López, Peque, Bargalló, Ignasi, Rodri i Ricky. Entrenador: Alberto Aybar.
SELECCIÓ DE MATARÓ: Imanol, Carlos, Omar, Artero, Peque, Maldonado, Ousman, Seidou, Cristian, Uri i Agus. A la segona part han entrat Joan, Dembo, Miguel, Moussa, Aitor, Joaquín, Gabi, Marcelo, Soufian, Demba i Badre. Entrenador: Manuel Pérez Relva (UD Mataronesa).

Homenatge a Kiku Rimblas

Un dels detalls del partit ha estat la presència com a capità del CE Mataró de Kiku Rimblas, que ha recordat  temps passats com a lateral esquerre de l'equip. I ha demostrat encara una molt bona forma als seus 37 anys.

171226Fu_Rimblas

Una mica abans de la mitja part s'ha aturat el joc i el club que presideix Fran Seijo li ha fet un emotiu homenatge, pels anys en què havia estat jugador, i alguns com a capità, del primer equip del CE Mataró. Un club que ell s'estima fins a la mèdula i del qual el seu pare va ser president, morint quan estava exercint el càrrec.

En Kiku Rimblas va viure tres dels moments culminants de l'entitat. Dos d'ells, l'any 2000, primer jugant la final de la Copa Catalunya contra el FC Barcelona a Terrassa, i després a Palma de Mallorca, quan va assolir l'ascens a la 2a Divisió B. I més endavant l'any 2005 quan va guanyar la Copa RFEF, superant en Benidorm a la final.

171226Fu_HomenatgeRimblas